Σε τουρνουά μίνι βόλεϊ συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος «Κόροιβος»

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 οι αθλήτριες και αθλητές των Αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ του Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου «Κόροιβος» έλαβαν μέρος σε Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργανώθηκε από τον Α.Ο. Σείριο Ασπροπύργου.

 

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα όμορφο κλίμα μεταξύ των ομάδων με την τήρηση των κανονισμών και του “ευ αγωνίζεσθαι” και με τους γονείς των μικρών μας αθλητριών και αθλητών να δίνουν βροντερό παρών στο κλειστό Γυμναστήριο του Ασπροπύργου.

 

Με την καθοδήγηση της προπονήτριας βόλεϊ, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, κ. Κάσση Ξενάκη, οι αθλήτριες και αθλητές μας απόλαυσαν το αγωνιστικό παιχνίδι και μέσα από την ομαδικότητα και το σεβασμό των αντιπάλων και των συναθλητών τους έζησαν υπέροχες στιγμές που μόνο ο «υγιής» αθλητισμός μπορεί να τους προσφέρει.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Σείριο Ασπροπύργου για την πρόσκληση, καθώς και τις προπονήτριες κ.κ. Ιόλη Πανίδη και Κατερίνα Καλιακούδη για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

 

Σκοπός του συλλόγου μας Μ.Α.Ο «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» είναι η προετοιμασία των μικρών μας αθλητριών και αθλητών τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά με στόχο την εμπειρία της αγωνιστικής διαδικασίας και την ομαλή μετάβαση τους στα επίσημα πρωταθλήματα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button