Σε ψηλό βάθρο του αθλητισμού τα 39α Ορσίππεια 2022

«Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθησαν τα «39α Ορσίππεια 2022» στο Δημοτικό Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «Ηρόδωρου», Σπύρος Τσιούνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους αγώνες στίβου συνέβαλαν ο Α.Ο. Μεγάρων, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής, ο Δήμος Μεγάρων και το Ν.Π.Δ.Δ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» με τη συνεργασία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους διαφορετικών περιοχών της Ελλάδας μεταξύ αυτών και της Εθνικής.

Προσωπικό στοίχημα για τη Διοίκηση, συνεχίζει η ανακοίνωση του Προέδρου, ήταν η άριστη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα κλασικού αθλητισμού της νέας διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «Ηρόδωρος».

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τους αγώνες στίβου.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους όλα κύλισαν ομαλά και άψογα χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του Ηροδώρου και του Δήμου Μεγαρέων.
Και καταλήγει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Α.Ο.Μ. που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και συνέλαβαν με τις γνώσεις τους γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έπειτα από δυο χρόνια το στάδιο γέμισε ξανά και πήρε ζωή με χαμόγελα παιδιών
Συνεχίζουμε να προάγουμε τις αξίες του αθλητισμού».

Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές του Α.Ο.Μεγάρων επέδειξαν το καλό αγωνιστικό και αθλητικό τους προφίλ σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, προμηνύοντας το διαχρονικά υψηλού αθλητικού επιπέδου μέλλον του Συλλόγου. Αναλυτικά:

400μ. Εμπόδια κ18:
1η Μαρία Βαρελά 63.52 (ατομικό ρεκόρ. Ας σημειωθεί ότι ο προηγούμενος καλύτερός της χρόνος ήταν 64,02)

Μήκος κ18:
Μαργέτη Χαρά 5.44μ (ατομικό ρεκορ)

Τετραπλούν κ16 :
2η Ελευθερία Ξεκούκη 13.42μ
3η Σταμπόλα Κατερίνα 13.29μ

Ακόντιο κ16 :
2ος Βαρελάς Γιώργος 40.22μ

Ακόντιο Ανδρών:
Αρτάν Κιόσια 54.20μ

80.μ κ16 Συμμετείχαν:
Παπακωνσταντίνου Ελευθερία 11.83
Βούλγαρη Μαρία 13.65
Πανάγος Χρήστος 10.96
Ευάγγελου Δημήτρης 11.10
Χριστόπουλος Δημήτρης 11.79

200μ κ18:
5η Σύρκου Κατερίνα 27.92

Η Κορίνα Πολίτη και η Άννα Κιάφα, αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος έτρεξαν στα 400μ τιμώντας με την παρουσία τους και τον αγώνα τους τα 39α Ορσίππεια 2022.

H Ανδριάνα Φέρρα, πρωταθλήτρια Ελλάδος 400μ απόλαυσε τη διοργάνωση από τις κερκίδες δίνοντας ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι το νέο «αίμα» με τους Βενιαμίν αθλητές του ΑΟΜ που προπονεί η κ. Γρίβα άφησε άριστες εντυπώσεις και με τις επιδόσεις αλλά και τις θέσεις που κατέκτησαν.

Τέλος, ο Α.Ο.Μεγάρων με ανακοίνωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς: Αντώνη Δρομπόνη (καρδιολόγο) και Αναστάσιο Καλλιά (ορθοπεδικό). Επίσης ευχαριστίες και για το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την υλική προσφορά σε μπανάνες για όλους τους αθλητές.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button