Σε εξέλιξη η απαραίτητη μελέτη για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια στην Βαρέα

Το πρωί Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού βρέθηκε σε συνάντηση στην εταιρεία M.G. FRANGOU consultants & engineers η οποία έχει αναλάβει την Ακτομηχανική μελέτη και την εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια στην παραλία Βαρέας.

Η εταιρεία M.G. FRANGOU consultants & engineers εξειδικεύεται στην εκπόνηση μελετών και ερευνητικών προγραμμάτων, στην παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, στην διενέργεια πραγματογνωμοσύνων, στην επίβλεψη κατασκευής και στην διαχείριση έργων, σε θέματα αφενός τεχνικά και αφετέρου περιβαλλοντικά, με αντικείμενο το υδάτινο και θαλάσσιο περιβάλλον.

Η Ακτομηχανική μελέτη όπως και η προμελέτη έργων τελειώνει σύντομα και θα αποσταλεί προς έγκριση στον Δήμο Μεγαρέων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων κ Ιωάννης Βαρελάς , ο Αντιπρόεδρος κ Σπυρίδων Νικολάου, ο Γεν. Γραμματέας κ Ιωάννης Οικονομόπουλος, η κα. Μαριλένα Φράγκου πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, όπως σύμβουλοι και μηχανικοί της εταιρείας.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button