Ψήφισμα Διαμαρτυρίας κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ

Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου
 
 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ

έντονα για το αδικαιολόγητο και αιφνιδιαστικό κλείσιμο του ταμείου έκδοσης εισιτηρίων στο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου της Νέας Περάμου αποτέλεσμα του οποίου είναι να ταλαιπωρούνται καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας εξαναγκαζόμενοι είτε να πηγαίνουν στα Μέγαρα ή στη Μαγούλα να προμηθευτούν εισιτήριο είτε να εισέρχονται στους συρμούς του προαστιακού σιδηροδρόμου χωρίς αυτό.   
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου αντιδρώντας στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση απέστειλε άμεσα στις 11 Απριλίου 2011 το με αριθμό πρωτοκόλλου 6779 έγγραφο στον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. κύριο Ζηλιασκόπουλο Αθανάσιο ενημερώνοντάς τον για το πρόβλημα και ζητώντας του την άμεση επαναλειτουργία του ταμείου ή την τοποθέτηση μηχανήματος έκδοσης εισιτηρίων
Δυστυχώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μέχρι σήμερα δεν απάντησε στο έγγραφό μας αδιαφορώντας για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των Νεοπεραμιωτών και την υποβάθμιση της πόλης μας. Γι’ αυτό το λόγο το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου στη συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2011 αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την κοινοποίηση του στη διοίκηση της εταιρείας και στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων.
Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στα δημοτικά κτήρια της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου και στο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στη Νέα Πέραμο.
 
 
 
Νέα Πέραμος 10 Μαΐου 2011
 
 
 
Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου
 
Παρασκευάς
Παναγιώτης
Μπαμπαλού Αικατερίνη
Γαρνέλης
Σπυρίδων
Φωτίου
Σταύρος
Πολιτάκου
Κων/να

Παρόμοια άρθρα

Back to top button