Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική η Τσιώρη Μαγδαληνή

Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2019 στην κατηγορία Νεανίδων ενόργανης γυμναστικής αναδείχτηκε η αθλήτρια του Νηρέα Νέας Περάμου Τσιώρη Μαγδαληνή.

Την Πέμπτη 11/7/2019 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στέφτηκε βασίλισσα της γυμναστικής αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό με την υψηλή βαθμολογία 51,400 αφήνοντας πίσω της την αθλήτρια του Διαγόρα Θεσσαλονίκης Χρύσα Μπαλάμη με βαθμολογία 50,050 και τρίτη την αθλήτρια του Πρωτέας Αιγάλεω με βαθμολογία 43,650.

Το ταλέντο της Μαγδαληνής, η δουλειά η οποία έγινε στο Νηρέα από την προπονήτρια της Τσεγκέλη Σοφία είναι φανερά. Τώρα πλέον η Τσιώρη είναι στα χέρια της Ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας και υπό την καθοδήγηση των Εθνικών προπονητών Απόστολου Πεσίνη και Μαργαρίτας Πέρου. Η αθλήτρια μας μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με την Εθνική ομάδα και την κατάκτηση της καλύτερης αθλήτριας της Ελλάδος προετοιμάζεται να αναχωρήσει στις 20 Ιουλίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονήτριες, οι συναθλήτριες, γονείς και φίλοι ευχόμαστε στην Μαγδαληνή καλή επιτυχία σε έναν από τους υψηλότερους θεσμούς της γυμναστικής, αυτό του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button