Προπονήσεις με αυστηρό ιατρικό πρωτόκολλο για τις ακαδημίες της ΝΕΜ BC

Ανακοίνωση της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος BC αναφέρει ότι «ο οργανισμός μας, σεβόμενος και απόλυτα εναρμονισμένος με τα ισχύοντα κυβερνητικά μέτρα και τα εφαρμοζόμενα για τους μαθητές ιατρικά πρωτόκολλα, ενημερώνει τους μαθητές και τους γονείς του Σχολείου μας ότι, έως το τέλος Ιανουαρίου, εισέρχεται σε κατάσταση «προπονήσεων πρωτοκόλλου» για τα τμήματα του NEM BASKET SCHOOL, γεγονός που σημαίνει ότι:

1) Κάθε αθλητής/αθλήτρια θα εισέρχεται στο γήπεδο με την επίδειξη αρνητικού self/rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης.

2) Θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση όλων των αθλητών ΠΡΙΝ την έναρξη της προπόνησης.

3) Όλοι οι αθλητές θα βάζουν αντισηπτικό ΠΡΙΝ, κατά τη διάρκεια και ΜΕΤΑ την προπόνηση.

4) Ο κάθε αθλητής θα έχει ΜΟΝΟ τη δική του μπάλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όλες οι ασκήσεις θα είναι τέτοιες να μην υπάρχει καθόλου επαφή μεταξύ των αθλητών.

5) Μετά το τέλος των προπονήσεων, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ θα απολυμαίνονται για 5′ και μετά θα παραδίδονται στους μαθητές των επόμενων τμημάτων.

6) ΟΛΕΣ οι προπονήσεις θα γίνονται ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, χωρίς συνοδούς, με την παρουσία μόνο των αθλητών και των προπονητών τους (θα επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς μόνο για την εγγραφή των στοιχείων των παιδιών τους στους καταλόγους εισόδου/εξόδου).

Με μεγάλο σεβασμό στο αγαθό της υγείας και στα υπάρχοντα επιδημιολογικά δεδομένα…
we’ll make the flame burn brighter…».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button