Πωλείται το μεζεδοπωλείο Σουσαρίων λόγω συνταξιοδότησης

Το μεζεδοπωλείο Σουσαρίων στην Π. Γεωργακή στα Μέγαρα μετρά 8 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας κι έχει αγαπηθεί τόσο για τη ζεστή του ατμόσφαιρα όσο και για την ποιότητα των γεύσεών του. Από το 2007 έως και σήμερα λειτουργεί αδιάκοπα, με σταθερή πελατεία και ποιότητα στην κουζίνα του και έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένη συνήθεια στην πόλη.

 

Το μεζεδοπωλείο Σουσαρίων, που δανείζεται το όνομα του αρχαίου Έλληνα κωμωδιογράφου, ιδρύθηκε από τον Σταμάτη και τη Νέλλη Νικολάου, οι οποίοι με αφορμή την αγάπη τους για την ποιοτική κουζίνα, κατάφεραν να δημιουργήσουν τα 8 αυτά χρόνια ένα πιστό πελατολόγιο και να αποκτήσουν προσωπική σχέση με τους πελάτες τους, που τους εμπιστεύθηκαν για την καθημερινή τους διασκέδαση και τις κοινωνικές τους εκδηλώσεις. Η πλούσια κουζίνα του Σουσαρίων περιλαμβάνει ποικιλία χαρακτηριστικών πιάτων, τα οποία το συνόδευσαν και το ανέδειξαν σε όλη την πορεία του. 

 

 

Η επιχείρηση πωλείται σε πολύ προσιτή τιμή, λόγω συνταξιοδότησης των ιδιοκτητών. Όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την επιχείρηση, μπορεί να επικοινωνήσει στο 22960 25000 ή στο 6937 414196 .

Πατηστε εδώ για να επικοινωνήσετε μεσω facebook: George Nikolaou.

Για να επισκεφθείτε τη σελίδα του μαγαζιού στο facebook πατήστε εδώ: Σουσαρίων Μεζεδοπωλείο

 

Πληροφορίες και χαρακτηριστικά επιχείρησης:

 

  • Έτος ίδρυσης: Φεβρουάριος 2007
  • Εμβαδόν αίθουσας 40 τ.μ. – εμβαδόν υπογείου 80 τ.μ.
  • Χωρητικότητα: 50 ατομα σε 10 τραπεζια
  • Πλήρως εξοπλισμένο (πάγκος ψυγείο, ψησταριά, ψυγεία-καταψύκτες, φριτέζες, παγομηχανή, inox εξοπλισμός, ηλεκτρικός φούρνος- κουζίνα υγραερίου), σύστημα πυρασφάλειας – φυάλες πυρόσβεσης
  • Eξοπλισμός συντηρημένος σε άριστη κατάσταση
  • Κεντρική θέρμανση, κεντρικός εξαερισμός, ηλιακός θερμοσίφωνας
  • Δυνατότητα χρήσης εξωτερικού χώρου τους καλοκαιρινούς μήνες

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button