Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής: Συνεχίζονται οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών

Λ. Κοσμόπουλος: «Λαμβάνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας»

Συνεχίζονται οι εφαρμογές προνυμφοκτονίας σε περιοχές και σημεία αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών πραγματοποιούνται από τα αρμόδια συνεργεία, υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου. Συγκεκριμένα, προγραμματισμένη εφαρμογή προνυμφοκτονίας από αέρος με ΣμηΕα (DRONE) στην περιοχή της Ψάθας (έλος) του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του 8ου κύκλου προγραμματισμένης εφαρμογής προνυμφοκτονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής για το 2022, πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις περιοχές των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγάρων και Παρασκευή 10 Ιουνίου στις περιοχές των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Φυλής.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, δήλωσε: «Λαμβάνουμε όλα τα προληπτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα για την προστασία κατά των κουνουπιών, γίνεται από τα αρμόδια κλιμάκια ορθή χρήση των κατάλληλων μέσων για την προστασία του περιβάλλοντος και των πολιτών».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button