Περ. Αττικής: 5000 μάσκες σε Θριάσιο Νοσ. & Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής:

3.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο και 2.000 μάσκες στα Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας από την Περιφέρεια Αττικής.

Λ. Κοσμόπουλος: «Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί»

Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη που εξασφάλισε το υλικό, σήμερα παραδόθηκαν 3.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο και 2.000 μάσκες στα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Αττικής, του Δήμου Μεγάρων και του Δήμου Ελευσίνας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος βρέθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και στον Δημ. Οικονόμου μίλησε για τον συντονισμό των όλων των δυνάμεων, Περιφέρειας Αττικής και Υπουργείων, και απηύθυνε έκκληση για εθελοντική αιμοδοσία.

Σχετικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: «Σήμερα, χάρη στις προσπάθειες του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη που σχεδίασε και έδρασε εγκαίρως, παραδίδουμε μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας της Δυτ. Αττικής, για τις ανάγκες των ιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες να συμμετέχουμε όλοι σε εθελοντικές αιμοδοσίες, καθότι οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες, όπως είπα και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου, που ευχαριστώ για την κάλυψη της δραστηριότητάς μας.

Όλοι μαζί, συντονισμένοι, Περιφέρεια Αττικής, κυβέρνηση, αρμόδια Υπουργεία, συμβάλλουμε σε αυτόν τον αγώνα».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button