Πέντε μετάλλια ο ΣΓ Taekwondo – Kick Boxing Μεγάρων στο Διασ. Πρωτάθλημα Scorpion & Trials

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε επιτυχία το Διασυλλογικό πρωτάθλημα με επωνυμία SCORPION & TRIALS στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με συμμετοχή πάρα πολλών συλλόγων, αθλητών και αθλητριών.

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO- KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ συμμετείχε σε αυτή την διοργάνωση κάνοντας μια εντυπωσιακή και σαρωτική εμφάνιση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συμμετοχές του συλλόγου ήταν στο σύνολο επτά, σε διάφορες κατηγορίες με μια αθλήτρια και έξι αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν πέντε μετάλλια.

 

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι: Παπαγιανόπουλος Θοδωρής, Παπασταμάτης Θωμάς, Ζενουνάϊ Νταβιτ, Κούρσος Αναστάσιος και Μαρκόπουλος Κώστας.

 

Η αθλήτρια Σπερντέγια Αθηνά και Καστάνης Γιώργος δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια αλλά κατέκτησαν πολλές εμπειρίες κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

 

Όλη η αγωνιστική ομάδα που συμμετείχε στους αγώνες έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, απέδειξε ότι το επίπεδο του συλλόγου της ανεβαίνει, και εκτός από τις διακρίσεις πήρε πολλά συγχαρητήρια από τους προπονητές της Στρατούρη Χρήστο (5ο dan) και Κούρσο Μελέτη (7ο dan) οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες τους.

 

SG_Megaron_may2014_2

 

SG_Megaron_may2014_1

Παρόμοια άρθρα

Back to top button