Παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας IntelligentCity

Παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας IntelligentCity

therealstory-728×90

Εχθές 5 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Μεγάρων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης υποβολής αιτημάτων πολιτών IntelligentCity.

Μέσω της νέας πλατφόρμας IntelligentCity, ο δήμος Μεγαρέων αποκτά για πρώτη φορά τις βάσεις προκειμένου να δημιουργήσει και να διαθέσει νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες, με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών, αλλά και την ορθολογικότερη οργάνωση των εσωτερικών υπηρεσιών του.

Η εξυπηρέτηση από απόσταση και η ελαχιστοποίηση του χρόνου απόκρισης των υπηρεσιών αποτελούν τους δύο βασικούς άξονες προτεραιότητας, πάνω στους οποίους επενδύει ο δήμος, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και τον εκσυγχρονισμό του μοντέλου διοίκησης.

Το IntelligentCity δεν είναι μια μελλοντική δράση. Είναι μια πραγματικότητα που μπαίνει στη ζωή μας και πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας. Με την διάθεση των δύο πρώτων εφαρμογών του έρχεται να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υποβολή και διαχείρισης των αιτημάτων της καθημερινότητας (FixMyCity), αλλά και να προβάλει εύκολα και απλά το σύνολο των σημείων ενδιαφέροντος σε όλο τον Δήμο (CityPoints).

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.