Αλλαγές στη ΔΟΥ Ελευσίνας – Σε λειτουργία το Κέντρο Είσπραξης Αττικής

Δείτε πως θα εξυπηρετούνται όσοι υπάγονται στη ΔΟΥ Ελευσίνας

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στην έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Αττικής.

Αλλαγές για τους φορολογούμενους των ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών, Γλυφάδας, ΙΒ’ Αθηνών και Ελευσίνας, φέρνει η λειτουργία από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Αττικής.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο νέο κέντρο, μεταφέρονται αρμοδιότητες των Τμημάτων Εσόδων και Δικαστικού και Νομικής Υποστήριξης των προαναφερόμενων Εφοριών.

Συνεπώς από τη Δευτέρα 25/09/2023, οι φορολογούμενοι, που υπάγονται σε αυτές τις ΔΟΥ, θα εξυπηρετούνται για τα συγκεκριμένα τμήματα:

  • ψηφιακά, στις εφαρμογές, «τα Αιτήματά μου» και «τα Ραντεβού μου», από το ΚΕΒΕΙΣ Αττικής,
  • τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 7:30 έως 17:00.

Επισημαίνεται ότι οι εφαρμογές «τα Αιτήματά μου» και «τα Ραντεβού μου» για τα ανωτέρω τμήματα των τεσσάρων Δ Ο Υ, έπαψαν να είναι διαθέσιμες από την Παρασκευή, 22/09/2023.

Η σταδιακή μεταφορά και ενσωμάτωση στο ΚΕΒΕΙΣ Αττικής των παραπάνω αρμοδιοτήτων και των υπόλοιπων ΔΟΥ του νομού Αττικής, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Από 23/10/2023: ΔΟΥ Περιστερίου, Ε’ Πειραιά, Νίκαιας, ΙΓ’ Αθηνών και Αιγάλεω
  • Από 30/10/2023: ΔΟΥ Ηλιούπολης, Καλλιθέας, Α’ Πειραιά, Αγίων Αναργύρων και Νέας Ιωνίας
  • Από 06/11/2023: ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού και Εναλλακτικής Φορολόγησης Φορολογικών Κατοίκων Ημεδαπής, ΦΑΕ Αθηνών, Πλοίων, Κορωπίου, Παλλήνης και Χολαργού
  • Από 13/11/2023: ΔΟΥ Α’ Αθηνών, Δ’ Αθηνών, ΦΑΕ Πειραιά, Αμαρουσίου, Κηφισιάς και Ψυχικού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button