Παράπονα για ελλιπή καθαριότητα σε Κινέτα και Βαρέα

Παράπονα τόσο για την Κινέτα όσο και τη Βαρέα εκφράζουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, όσον αφορά τη συσσώρευση μεγάλων όγκων σκουπιδιών ως αποτέλεσμα «απομάκρυνσης των κάδων απορριμμάτων» (παράδειγμα Βαρέας) ή και κακής διαχείρισης αυτών (αναποδογυρισμένος κάδος στην Κινέτα), όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων «Ο Άγιος Νικόλαος», στην οποία αναφέρεται ότι, έχουν απομακρυνθεί κάδοι απορριμμάτων και συνέπεια αυτού είναι η συσσώρευση σκουπιδιών στην παραλιακή ζώνη που πολλές φορές καταλήγουν και στη θάλασσα:

Όσον αφορά στην Κινέτα, στις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τα σκουπίδια, προστέθηκε η μαρτυρία μιας κατοίκου η οποία απέστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες με δύο αναποδογυρισμένους κάδους σε διαφορετικά σημεία.

Δείτε τι ανέφερε στην ομάδα I love Kineta:

«Καλησπέρα …. Θέλω να σας στείλω δυο φωτογραφίες. Η μια είναι τραβηγμένη πίσω από το loubier κ η άλλη κοντά στον Μπράβο επί της Παλαιάς ΕΟ , λίγο πιο πάνω δλδ. Ο κάδος πίσω από το loubier είναι έτσι από πριν το Πάσχα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Η κατάσταση πάντως με σκουπίδια -ανακύκλωση είναι τραγική , αν συμφωνείτε. Ευχαριστώ !»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button