Ομολογία της θείας πως έπνιξε την 4χρονη: «Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία»

Δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο τελικά στη δολοφονία της 4χρονης, αφού σύμφωνα με την ομολογία της 45χρονης θείας της, αυτή έπνιξε τη μικρή με τα ίδια της τα χέρια.
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 45χρονη μεγάλωνε μαζί με τον άντρα της τη μικρή, καθώς οι βιολογικοί της γονείς είναι τοξικομανείς και ο βιολογικός πατέρας δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί. Το ζευγάρι των θείων είχε ζητήσει και την κηδεμονία της 4χρονης. Πως οδηγήθηκαν όμως τα πράγματα σε αυτό το σημείο;
 
Σύμφωνα με την ομολογία της θείας, η αδερφή της και βιολογική μητέρα της 4χρονης, την επισκέφθηκε πριν 2 ημέρες ζητώντας πίσω το παιδί. Η 45χρονη που λάτρευε το παιδί δήλωσε πως της είπε: «Κανείς δεν θα μου πάρει τη Μαρία». Σημειώνεται πως η 4χρονη ήταν αβάπτιστη, αλλά σύντομα θα της έδιναν το όνομα Μαρία.
 
Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10:00, η 45χρονη γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της και στη συνέχεια έπνιξε, με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο, τη μικρή, στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια στα Μέγαρα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η 45χρονη δεν έχει αντιληφθεί ότι σκότωσε την 4χρονη, ενώ συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αναφέρουν πως δεν αντιμετωπιζε κάποιο ψυχολογικό ή ψυχιατρικό πρόβλημα. 
 
Ο άνδρας της 45χρονης και θείος της μικρής, βρήκε το κοριτσάκι νεκρό και τη γυναίκα του μέσα σε λίμνη αίματος, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, γεγονός που εξηγεί και τα τραύματά της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button