9 πρώην παίκτες Βύζα: «Κλέβαμε μπάλες για να κάνουμε προπόνηση»

Στην αντεπίθεση περνούν εννέα πρώην παίκτες του Βύζα με ένα κείμενο με τίτλο «Απάντηση προς τον μεγάλο Παράγοντα-Γενικό Αρχηγό-Τεχνικό Διευθυντή, Κύριο Λεωνίδα Νικολάου.»:
 
Κύριε Νικολάου Ντροπή σας!
 
Διαβάσαμε με θλίψη που έγινε εκνευρισμός την  γεμάτη ψέματα επιστολή σας προς τα ΜΜΕ, όπου μας κατηγορείτε για ένα σωρό ανυπόστατα πράγματα. Εσείς που εμφανιστήκατε πριν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με το Λουτράκι και μας υποσχεθήκατε πως την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούμε και εξαφανιστήκατε για 2 μήνες, για να έρθετε τέλη Οκτώβρη, που τελείωναν οι μεταγραφές, και να μας πείτε ότι «Δεν θα πάρει κανείς λεφτά, όποιος θέλει ας φύγει». Κι εμείς μείναμε, δίνοντας το 100% σε κάθε αγώνα, φτάνοντας το Βύζα να πρωταγωνιστεί, από φιλότιμο και από αγάπη για την ομάδα που θέλαμε να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.
 
Προσπαθείτε να δημιουργήσετε υπαίτιους με τις φαντασιώσεις σας ρίχνοντας λάσπη σε άλλους. Αν ψάχνετε υπαίτιο δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στον καθρέφτη. Εφόσον το επιθυμήσατε όμως, θα σας απαντήσουμε στα ερωτήματα σας:
 
1) Μας κατηγορήσατε επειδή χάσαμε από μια καλή και υγιέστατη όπως ο ΠΑΟ Βάρδας, ενώ κερδίζαμε στο ημίχρονο. Ξεχάσατε να αναφέρετε όμως πως δεν είχαμε ούτε μπάλες και κλέβαμε σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε προπόνηση όλη την εβδομάδα.
 
2) Μας κατηγορήσατε επειδή χάσαμε από μια ομάδα διαλυμένη, όπως είπατε, τα Ψαχνά, μη λέγοντας στο φίλαθλο κόσμο ότι η ομάδα μας έφτασε εκεί με δυο ώρες καθυστέρηση, καθώς περιμέναμε το λεωφορείο να μας πάρει. Φτάσαμε στο γήπεδο στις 14:10 χωρίς να προλαβαίνουμε ούτε καν να δέσουμε τα πόδια μας και να κάνουμε προθέρμανση.
 
3) Τολμήσατε να πείτε πως δήθεν γεμίσαμε κάρτες εσκεμμένα, για να μην παίξουμε με τη Μανωλάδα, αλλά δε λέτε ότι λόγω μικρού ρόστερ, ήμασταν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που παίζαμε όλα τα ματς και απλά έτυχε να συμπληρώσουν τρεις ποδοσφαιριστές από τέσσερις κίτρινες κάρτες σε 11 παιχνίδια. Όλες λόγω σκληρού παιχνιδιού και καμία για διαμαρτυρία!
 
4) Είπατε πως "περπατούσαμε" με την Καλαμάτα, μη λέγοντας ότι η ομάδα πήγε στην Καλαμάτα με 13 παίχτες αποστολή και δεν είχε ούτε καν γυμναστή για έναν ολόκληρο μήνα.
 
Όσο για το οικονομικό, απλά αναφέρουμε πως οι οφειλές στα άτομα που αποχώρησαν ξεπερνούν τις 10.000€.
 
Ας βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματά του για το ποιοι έβαλαν την ομάδα πάνω τον εαυτό τους και ποιοι ψάχνουν υπαίτιους για να φορτώσουν τη δική τους ανεπάρκεια. Ντροπή.
 
 
Με τιμή προς τους φιλάθλους,
Γιάννης Μπράχο, Άκης Μαζιώτης, Κυριάκος Δημακακος, Αλεξανδρος Μαζιώτης, Γιάννης Παιδάκης, Κώστας Μπαντούνας, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Καρνέζης
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button