Ολοκληρώθηκε το 1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της ΝΕΜ «Γιώργος Παπαγιάννης»

Μέσα σε μία ονειρική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 το 1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης μας με την επωνυμία «Γιώργος Παπαγιάννης».

Από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι πέρασαν στην κυριολεξία χιλιάδες άτομα από το «Αλ. Σάλτας» για να παρακολουθήσουν τους τελικούς των 3 κατηγοριών, τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών και την Τελετή Λήξης.

Η ατμόσφαιρα πανηγυρική, τα παιδιά ευτυχισμένα, οι γονείς υπερήφανοι κι ασφαλείς και το αποτέλεσμα μοναδικό.

Ως ΝΕΜ θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή της Σχολής μας coach Μπαστούνη για την επινόηση, την δημιουργία και την υλοποίηση του Πρωταθλήματος και τους coaches Υφαντή, Κορώση, Διολέτη, Ζιάκα, Μωραίτη, Κοντόπουλο και Μπούρη για τον επαγγελματισμό τους, τις γνώσεις τους, την επιπρόσθετη προσπάθεια που κατέβαλαν όλον αυτό το μήνα & κυρίως για την αγάπη τους στα παιδιά μας και το αίσθημα ασφαλείας που μεταδίδουν στους γονείς που μας εμπιστεύονται.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρόδωρο και ιδιαιτέρως την πρόεδρο κ.Ρήγα για την παραχώρηση των σταδίων μας και την χορηγία των Κυπέλλων και των μεταλλίων.
Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον συμπολίτη μας NBAer και διεθνή με την Αντρών Γιώργο Παπαγιάννη για την χρησιμοποίηση του ονόματός του, τις φανέλες της Εθνικής Ομάδας που λάτρεψαν τα παιδιά και την παρουσία της οικογένειάς του καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά εκπροσωπώντας τον, αφού αυτός βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των 3 τελικών & των διαγωνιστικών παιχνιδιών & τα ονόματα των νικητών καθώς & τα νούμερα των τυχερών λαχνών που κέρδισαν τα 4 play station4.Λαχνοί: 8891- 8474 -11070 -13199

 1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα "Γιώργος Παπαγιάννης", Απονομή, 1 Ιουλίου 2018  1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα "Γιώργος Παπαγιάννης", Απονομή, 1 Ιουλίου 2018

Παρόμοια άρθρα

Back to top button