Ολοκληρώθηκε η 14η «Μεγάρων Γη» 2023 [βίντεο]

Εχθές, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, ολοκληρώθηκε το τετραήμερο γιορτής της Μεγαρικής γης, η καθιερωμένη από το 2009 «Μεγάρων Γη», η οποία διοργανώνεται από τη ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων και τον Δήμο Μεγαρέων. Η 14η «Μεγάρων Γη» έριξε αυλαία, εν μέσω δυσμενών καιρικών συνθηκών, και το megaratv ήταν εκεί και τις τέσσερις ημέρες για να καταγράψει, για ακόμα μια χρονιά, τις σημαντικότερες στιγμές της.

Να σημειωθεί ότι ο άστατος και βροχερός καιρός δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή των απογευματινών δράσεων της 4ης ημέρας καθώς και τη μουσική συναυλία με την εξαιρετική Ελένη Βιτάλη, με της οποίας την παρουσία και τη φωνή θα έπεφτε και η αυλαία της έκθεσης. Η συναυλία αναβλήθηκε, όπως επεσήμανε ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μεγάρων και θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία.

1η ημέρα: Έναρξη, εγακίνια και αγιασμός της 14ης «Μεγάρων Γη».

Δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής, αιρετών, υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειακών Συμβούλων και Βουλευτών.

Συναυλία με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Τόλη Παπαδημητρίου

2η ημέρα: Δράσεις ημέρας και opening act («άνοιγμα») της συναυλίας από τους ωmεγα band.

3η ημέρα: Δράσεις ημέρας με την κυριότερη, μεταξύ άλλων, την παρασκευή της μεγαλύτερης ομελέτας στην Ελλάδα, καθώς και δηλώσεις παραγωγών και εκθετών.

Συναυλία με την ορχήστρα Μεγαρόσημο. Μαζί τους εμφανίστηκε ο Κώστας Μήτσης συνοδεία τοπικών παραδοσιακών, λαογραφικών και χορευτικών συλλόγων καθώς και του φωνητικού συνόλου του Δήμου Μεγαρέων.

Κάμερες: Δ. Ρούσσης, Φ. Ραφτόπουλος
Φωτογραφία: Γ. Παπανίκος
Δημοσιογραφική κάλυψη: Λήδα Νταβαρίνου, Αγγελική Βόρδου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button