ΟΛΕ: Επιστημονικό συνέδριο – «Διοίκηση, οργάνωση και ανάπτυξη των λιμένων»

Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Οργάνωση, Λειτουργία, Ανάπτυξη και Διοίκηση Λιμένων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων), σας προσκαλούν στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν με θέμα «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη των Λιμένων», στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής (Χαριλάου 28, Ελευσίνα), στις 30 -31 Μαρτίου και 1η Απριλίου 2023.

Διεθνώς, η Ναυτιλία και οι Λιμένες αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και σύγχρονες προκλήσεις. Οι τεχνολογικές εξελίξεις, τα ενεργειακά θέματα, οι επενδύσεις σε υποδομές, οι απαιτήσεις για συνέργειες στον τομέα των μεταφορών, καθώς και η ανάγκη για διαρκή ετοιμότητα απέναντι σε αναδυόμενους κινδύνους και σε έκτακτες συνθήκες, δημιουργούν την απαίτηση για συνέργειες ερευνητικών και επιστημονικών φορέων με τον κλάδο της Ναυτιλίας, τους Οργανισμούς Λιμένων και τα Λιμενικά Ταμεία.

Τα παραπάνω επίκαιρα και κρίσιμα θέματα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης κατά τις εργασίες του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των ομιλητών και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης εξ αποστάσεως σε σύνδεσμο που θα είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 06

Παρόμοια άρθρα

Back to top button