«Ο Θέογνις ανοίγει και πάλι τις πόρτες του» με νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Δελτίο τύπου αναφέρει ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Πρώτο βήμα η αναδιοργάνωση με εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της 6ης Φεβρουαρίου 2022. Βασικό στοιχείο των εκλογών η αυξημένη συμμετοχή νέων μελών, που δίνει ώθηση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στο σύλλογο, για νέα εγχειρήματα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις», όπως συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Γεωργακής
Αντιπρόεδρος: Αναστασία Τσολιάκου
Γεν. Γραμματέας: Αλέκα Σταματιάδη
Ειδ. Γραμματέας: Αθηνά Μητρογιώργη
Ταμίας: Ιερόθεος Δρίτσας
Βοηθός ταμία: Λιάνα Δρίτσα
Μέλος: Κατερίνα Μητρογιώργη
Μέλος: Κώστας Μιχάλαρος
Μέλος: Αθανάσιος Παπαμιχάλης

Το νέο Δ.Σ. έχει ως βασικό σκοπό να γίνει ξανά ο «Θέογνις» πυρήνας πολιτισμού της πόλης, μετά το πλήγμα που έχει επιφέρει η πανδημία στο συλλογικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Όραμα των νέων μελών η πολιτιστική έκφραση, η σύνδεση με τις νέες γενιές, η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, η κοινωνική εκπροσώπηση και η ουσιαστική προσφορά σε όλο το φάσμα των δρωμένων στην τοπική κοινωνία, στο πλαίσιο ανάδειξης της έννοιας της κοινότητας μέσα από τον ιστορικό συλλογικό φορέα του «Θέογνι» για τα Μέγαρα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες δράσεις και εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο Θέογνις» στις οποίες καλούνται όλοι οι συμπολίτες να συμμετέχουν, με διάθεση ευρείας συμμετοχής και προόδου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button