Λήξη του 4ου Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Σάκης Κουβάς 2017»

Στην ιστορία πέρασε πλέον και το 4ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Σάκης Κουβάς 2017» που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων. Η συμμετοχή  των πρωταθλητριών  ομάδων της Αττικής στην κατηγορία Κ13, Φοίβος Βάρης για την Αν. Αττική, Α.Σ. Ευκλείδης για την Δυτ. Αττική, Ατρόμητος Αθηνών για την Αθήνα και Αετός Κορυδαλού για τον Πειραιά και συνοδευόμενοι από τις Κ11 ομάδες τους, έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο ποδοσφαιρικής γιορτής στην πόλη μας. Περίπου 350 παιδιά,  προπονητές,  και συνοδοί ομάδων  γέμισαν  το στάδιο Μεγάρων, παρόλη την καταρακτώδη βροχή που έπεφτε. Όλοι μαζί συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ένα πραγματικά σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Το επίπεδο αναμενόταν υψηλό εφόσον ο διοργανωτής του τουρνουά ΑΣ Ευκλείδης, όντας πρωταθλητής Κ13 της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, φιλοξένησε τους πρωταθλητές των υπολοίπων ενώσεων της Αττικής: ΕΠΣ Αθήνας Ατρόμητο, ΕΠΣ Πειραιά Αετό Κορυδαλλού και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Φοίβο Βάρης.

Κυπελλούχοι για το 2017 αναδείχθηκαν ο Αετός Κορυδαλλού στους προΠαίδες Κ13 και ο Ατρόμητος Αθηνών στα Juniors Κ11. Ο Α.Σ. Ευκλείδης στους Κ13 κατέκτησε την δεύτερη θέση, και την Τρίτη θέση στην Κ11 (Juniors).

Σημαντικό όμως είναι να αναφερθούμε και στους ανθρώπους αυτούς, που από το δικό τους πόστο ο καθένας, έδωσε την δυνατότητα της άρτιας διεξαγωγής της όλης οργάνωσης.

Το πρώτο και μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, θα πούμε στον μεγάλο άσσο των γηπέδων Σάκη Κουβά, ο οποίος με πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση μας εμπιστεύτηκε το όνομα του να κοσμήσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωσή μας. Στην ομιλία του ο Σάκης Κουβάς  τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, στην διαμόρφωση του ατόμου. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για μικρά παιδιά τα οποία δημιουργούν τον χαρακτήρα τους σε αυτές τις ηλικίες.

Ευχαριστίες οφείλουμε στους, Κους Δήμαρχο Μεγαρέων κο Σταμούλη Γρηγόριο, τον τ. Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κο Καράμπελα Κων/νο, την πρόεδρο ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ όπου έχει στην αρμοδιότητά του τον αθλητικό τομέα κα Ρήγα, για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, οι οποίοι ήταν σε άψογη κατάσταση γεγονός που επαληθεύτηκε παίρνοντας τα εύσημα από όλες τις ομάδες και τους συνοδούς τους.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών κο Αποστόλου Απόστολο καθώς και τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ερασιτέχνη Ατρομήτου κο Θανάση Κασπίρη, για τη αμέριστη στήριξη τους και την αύρα που έδωσαν στο τουρνουά τα παιδιά και οι προπονητές των ακαδημιών της αθηναϊκής ομάδας της super league.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το τουρνουά:

  • Κάβα Οικονομόπουλος Χρήστος
  • Κουφής Χρήστος Κρεοπωλείο

Επίσης τα εύσημα δίνουμε στους διαιτητές των αγώνων, που με πρώτο γνώμονα την δικαιοσύνη και την ασφάλεια των παιδιών έκριναν όλους τους αγώνες. Σημαντική και η παρουσία των ιατρών – νοσηλευτών όπου ήταν εκεί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όταν χρειαστεί,  καθώς και το ασθενοφόρο του δήμου που ήταν σε επιφυλακή.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του σταδίου που εξυπηρέτησαν κάθε ανάγκη που παρουσιάστηκε στη σωστή φιλοξενία των ομάδων και που ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημά μας.
Τέλος ευχαριστούμε κυρίως τα παιδιά, όλους τους γονείς τους, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους υπευθύνους των φιλοξενούμενων ομάδων, Ατρόμητος Αθηνών, Φοίβος Βάρης, Αετός Κορυδαλού και φυσικά του Α.Σ. Ευκλείδη Μεγάρων  που συμμετείχαν σ’ αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου στο 4ο Τουρνουά Ακαδημιών ‘’ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ 2017’’ και γίναμε όλοι μαζί οικογένεια, με στόχο την διασκέδαση και την άθληση των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους στο 5ο τουρνουά “Σάκης Κουβάς – Μέγαρα 2018”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Ηρόδωρου Κος Σταμούλης Ιωάννης, ο τ. αντιδήμαρχος Κος Καράμπελας Κ. και σύσωμμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Ευκλειδης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button