Ο Κλ. Βαρελάς Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής

Μετά από αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής αναφέρει ότι στην αίθουσα τύπου του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, έγινε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.

Στη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, αφού έγινε συζήτηση και τοποθετήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου στα θέματα που περιλάμβανε η Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Από την εκλογική διαδικασία για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά η Υρώ Ακριβίδη, ο Κλεάνθης Βαρελάς, ο Δώρος Κλεοβούλου, ο Χάρης Λιόντος, ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, η Όλγα Πατρικάκου και η Ιωάννα Φουρκιώτου.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή με αλφαβητική σειρά εκλέχθηκαν ο Κωνσταντίνος Αγριόδημος, η Μαρία Μαραγιάννη και ο Μιχάλης Μηνούδης.

Σε σημερινή πρώτη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε Σώμα ως ακολούθως: Πρόεδρος ο Κλεάνθης Βαρελάς, Α’ Αντιπρόεδρος ο Χάρης Λιόντος, Β’ Αντιπρόεδρος ο Βαγγέλης Παπακωνσταντίνου, Γενικός Γραμματέας ο Δώρος Κλεοβούλου, Ταμίας η Ιωάννα Φουρκιώτου, Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων η Υρώ Ακριβίδη και Σύμβουλος Ανάπτυξης η Όλγα Πατρικάκου.

Για την εκλογή του και την ανάδειξή του στη θέση του Προέδρου, ο Κλεάνθης Βαρελάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη η ανάδειξή μου ως πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του κλάδου! Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη,όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε πολλά!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button