Ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα την Κυριακή 15/09/2019

Ο τέταρτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019 θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Μεγάρων στις 15 Σεπτεμβρίου.
Μια ημέρα νωρίτερα στις 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Οι τελευταίοι δύο γύροι (διπλός αγώνας) του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν στην ίδια πίστα στις 12 και 13 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης του αγώνα:

Ύστερα από έντεκα μήνες απουσίας από το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας επιστρέφει στην γνωστή ασφάλτινη διαδρομή υποσχόμενο δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα.

Στα Superbike, την κορυφαία κατηγορία των 1000 κυβικών και των 200 ίππων ο Σωτήρης Μπεγνής που προηγείται στην βαθμολογία πάνω στην καινούργια Yamaha R1 θέλει να αποδείξει ότι δεν πήρε τυχαία τις δύο πρώτες καρώ σημαίες της φετινής χρονιάς. Ο 11 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Σάκης Συνιώρης θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει την διαφορά των πέντε βαθμών που έχει από τον Μπεγνή με όπλο την Kawasaki ZX10RR ενώ ο περσινός πρωταθλητής Λευτέρης Πίππος θέλει να αποδείξει ότι δεν φέρει τυχαία το Νο 1 πάνω στην Yamaha R1 του.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός (Ηοnda CBR 1000 RR SP-2) θέλει να αφήσει πίσω του τις φετινές ατυχίες ενώ υπολογίσιμοι είναι οι Δημήτρης Παπαγγέλου και Φώτης Τσαλίκης που διαθέτουν πιο παλιά αλλά ιδιαίτερα αξιόμαχα μοντέλα της ίδιας εταιρείας.

Στην Supersport, την κατηγορία των 600 κυβικών ο Δημήτρης Καρακώστας (Honda CBR 600 RR) έχει μονοπωλήσει τις νίκες στους τρείς αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής έχοντας διαφορά 23 βαθμών από τον ιδιαίτερα σταθερό Αλεξ Παπαγεωργίου (Yamaha R6).

O περσινός πρωταθλητής Σταύρος Τριντής που έχει πρωταγωνιστήσει στα Μέγαρα στο παρελθόν μας υπόσχεται παρόμοια επίδοση ενώ ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος θέλει να παραμείνει μπροστά από τον Τάσο Σκυριανόγλου και τον Βασίλη Ευθυμίου που ξαναβρίσκει τον ρυθμό του πάνω στην πανέμορφη τρικύλιδρη MV AGUSTA F3 675.

Στην μικτή κατηγορία των RACING ο Λέανδρος Ντότσικας έχει κατακτήσει όλες τις μέχρι στιγμής καρώ σημαίες πάνω στην δίχρονη Yamaha TZ 250 με τους Χρήστο Παπανικολάου και Γιάννη Περιστερά να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα με τις μοναδικές στην Ελλάδα μονοκύλινδρες τετράχρονες Moto 3.

Στα Supersport 300 o Γιώργος Γερακιανάκης (Yamaha R3) έχει διαφορά μόλις δύο βαθμών από τον Θωμά Σκούρτα (ΚΤΜ RC 390).

Στην κατηγορία των Νέων ο Γιάννης Περιστεράς του οποίου η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα αντίπαλο παίρνοντας τρεις καρώ σημαίες μπροστά από τον περσινό πρωταθλητή Χρήστο Παπανικολάου (Κawasaki Ninja 400).

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι ελεύθερες και χρονομετρημένες δοκιμές ενώ οι αγώνες της Κυριακής θα διεξαχθούν μετά τις 11:00.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button