«Νέο Ξεκίνημα»: «Δήμαρχος σε δυσλειτουργία»

Δελτίο τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μέγαρα - Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Πριν λίγες μέρες, απανταχού ο Ελληνισμός και συνάμα όλος ο πλανήτης τίμησε τον μεγάλο αγώνα των προγόνων μας, την επέτειο των 200 ετών από την κήρυξη της επανάστασης την 25η Μαρτίου 1821 και την αποτίναξη από τον Τουρκικό ζυγό μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς.
Ανήκουστο γεγονός αποτελεί, η ασέβεια προς την ιστορία του Ελληνικού Έθνους και τους Αγωνιστές του 1821 που πολέμησαν για το υπέρτατο αγαθό της Ελευθερίας.

Ανήκουστο γεγονός αποτελεί η απαξίωση που επέδειξε ο κ. Σταμούλης, καθώς είμαστε ο μόνος δήμος της χώρας που δεν τοποθέτησε ούτε ένα χάρτινο σημαιάκι ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στον ΑΓΩΝΑ του 1821.
Ο συνδυασμός μας, ως όφειλε, με αίσθημα ευθύνης και πλήρους συναίσθησης της κατάστασης, δεν σχολίασε εκείνες τις ημέρες που συνέβαινε το πρωτάκουστο γεγονός, καθώς θεωρούμε πως ο μοναδικός πρωταγωνιστής είναι ο μεγάλος αγώνας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, οι Ήρωες του 1821 και όχι η ανικανότητα του κ Σταμούλη.

Εν μέσω οργής και αγανάκτησης του λαού των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, ο πολυμήχανος, αλλά και αμήχανος κος Σταμούλης δήλωσε πως πρόκειται για κάποια αόριστη «δυσλειτουργία» του δήμου μας! Δηλαδή μια «Κλασική περίπτωση ΒΛΑΒΗΣ»!!!

Είναι απίστευτο και όμως πραγματικό, ένας δήμαρχος μετά από 7 χρόνια διοίκησης να παραδέχεται ότι δεν έχει την ικανότητα να λειτουργήσει τον δήμο. Αδυνατεί να τοποθετήσει έστω και μία σημαία, έστω ένα σύμβολο που να θυμίζει σε όλους μας τον άξιο αγώνα των προγονών μας.
Μέσα στην απόγνωσή του ο κ Σταμούλης, εξώθησε τον κ. Γ. Γκίνη, ειδικό σύμβουλό του, να προβεί σε προσωπική δήλωση αποδοχής της ευθύνης, μήπως και γλιτώσει ο ανεκδιήγητος δήμαρχος από τα πυρά του κόσμου.

Και η τριλογία του παραλόγου έκλεισε, με την τραγελαφική δήλωση του δημάρχου και πρώην στρατιωτικού , «θα γιορτάσουμε τα 200 Χρόνια από την επανάσταση του 1821 την 28η Οκτωβρίου!!!».
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τα όσα βιώνουμε στον πολύπαθο δήμο Μεγαρέων, από τις ελλείψεις και παραλείψεις του κ Σταμούλη που συνάμα «έχει τσακωθεί με την Αλήθεια».

Ο κος Σταμούλης δεν έχει καν το σθένος να αναλάβει τις ευθύνες του ως δήμαρχος και να πει την αλήθεια στον κόσμο. Για ποια δυσλειτουργία μιλάτε κύριε Σταμούλη; Πάλι ρίχνετε την ευθύνη κάπου αλλού; Πάλι ψάχνετε εξιλαστήρια θύματα;

Για άλλη για φορά τον ξεπέρασαν τα γεγονότα!
Για άλλη μια φορά «Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν» έμεινε στα «Λόγια»! Αυτά που πολύ εύκολα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση και που δύσκολα, έστω και τα αυτονόητα, πραγματοποιεί ως διοίκηση!

Για άλλη μια φορά αγνόησε την επιτροπή, που συνέστησε ο ίδιος, για τα 200 χρόνια από την επανάσταση το 1821, βρίσκοντας ως συνήθως φτηνές δικαιολογίες!
Για άλλη μια φορά προσπάθησε «να ρίξει στάχτη στα μάτια» των συμπολιτών μας ώστε να καλύψει την δική του πολιτική ανυπαρξία από τα τοπικά δρώμενα!
Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι η «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» είναι άγνωστη λέξη για εκείνον!

Κύριε Σταμούλη, η ιστορία «γράφει και δεν ξεγράφει». Δυστυχώς προσθέσατε μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του Δήμου μας, που ποτέ δεν θα καταφέρετε να αφαιρέσετε και η οποία φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή σας.

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
«Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button