ΝΕΜ: «Στην έδρα μας το “ευ αγωνίζεσθαι” είναι πιο σημαντικό από τη νίκη»

Ανακοίνωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους πολυπληθείς και υποδειγματικούς φιλάθλους μας ότι στον επερχόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Αμύντα, το Σάββατο 22/10/2022 θα τηρηθεί αυστηρά ονομαστική κατάσταση όλων όσοι εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10€.

Καθώς είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι στη NEM BC ARENA απαγορεύονται αυστηρώς οι βωμολοχίες και η απρεπή συμπεριφορά είτε προς τους αντιπάλους, είτε προς τους συντελεστές του αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, κομισάριους, κλπ.) ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι όποιος δεν το τηρήσει (πράγμα σπάνιο) θα του απαγορεύσουμε την είσοδο για τα επόμενα παιχνίδια, ακόμη και αν είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας της σεζόν.

Στη ΝΕΜ BC ARENA η αγάπη για τον αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι και η φιλοξενία είναι σταθερά και αδιαπραγμάτευτα πάνω από σκοπιμότητες, αγωνιστικές επιδιώξεις και «ροζ φύλλα» αγώνων! Φυσικά όλα τα μέλη του NEM BASKETBALL SCHOOL με την επίδειξη της αθλητικής τους ταυτότητας στην πόρτα θα εισέρχονται δωρεάν στην NEM BC ARENA για όλους τους αγώνες μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και το αθλητικό ήθος που επιδεικνύετε επί σειρά ετών!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button