ΝΕΜ: 8 επίσημοι αγώνες σε 2 ημέρες

Σε οκτώ επίσημους αγώνες μέσα στο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου έδωσε το «παρών» η Νεανική Εστία Μεγαρίδος ανάμεσα στους οποίους και η αναμέτρησή της με την ΑΕ Πεντέλης στην κατηγορία της Β΄ Εθνικής, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 89 – 66.
Δείτε τον αγώνα εδώ.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Το πρωτοφανές γεγονός, για ομάδα του Δήμου μας, να δίνει 8 επίσημους αγώνες σε 2 μέρες ακολουθήθηκε & από Μπασκετικό υπερθέαμα, ανεβάζοντας level τη «δάδα» μας & κάνοντας όλους τους Μεγαρίτες υπερήφανους για αυτή την ομάδα!

Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολείου ΝΕΜ για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου 2020.

Σάββατο 11/1:

Μίνι Αγόρια:
Ν. Πέραμος – ΝΕΜ: 37 – 63.

Καλό παιχνίδι από τους γεννηθέντες το 2007 αθλητές μας, που είχε ως κύριο στοιχείο την καλή άμυνα και την ανάπτυξη του αιφνιδιασμού στην επίθεση.
Χρησιμοποιήθηκαν και τα 12 παιδιά από τον coach Μπούρη πιάνοντας αρκετά καλή απόδοση. Συγχαρητήρια σε όλους & στα παιδιά της Ν.Περάμου!

Παιδικό:
ΝΕΜ – Γλυφάδα: 38 – 55.

Οδυνηρή ήττα για την ομάδα μας, από την καλύτερη εχθές ομάδα της Γλυφάδας με συνέπεια να δυσκολεύει αρκετά ο στόχος της παραμονής στην Β’ Κατηγορία. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιδιών & του coach Υφαντή δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού τα παιδιά της Γλυφάδας παρουσιάστηκαν πολύ εύστοχα & με μεγαλύτερη διάθεση για την νίκη.
Συνεχίζεται η προσπάθεια με περισσότερη διάθεση.

Εφηβικό:
ΝΕΜ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ: 20-0

Όπως είχαμε ενημερώσει σχετικώς κατοχυρώθηκε ο αγώνας 20-0 υπέρ της ομάδας μας γιατί η Ακαδημία Ελευσίνος δεν κατέβηκε να παίξει.

Κορασίδες:
ΝΕΜ – Φοίνικας Αγ. Σοφίας: 44-42.

Ντερμπάρα & απ’ τα κορίτσια μας, που συνοδεύτηκε με ροζ φύλλο. Παιχνίδι με έντονο σασπένς και δυνατές άμυνες & από τις δύο ομάδες με τα κορίτσια του coach Διολέτη να επικρατούν στο τέλος.

Κυριακή 12/1:

Παμπαίδες:
ΝΕΜ – Τελαμώνας: 64-61

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ η ομάδα των Παμπαίδων (2006) της ΝΕΜ επιβλήθηκε της ομάδας του Τελαμώνα με τελικό σκορ 64-61. Δυνατές άμυνες, όμορφες συνεργασίες & πολύ καλές ατομικές προσπάθειες, τόσο από τα παιδιά του coach Μπαστούνη όσο και από τα παιδιά του Τελαμώνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες & διακριθέντες ήταν όλα τα παιδιά & από τις δύο ομάδες. Άψογη η συμπεριφορά όλων των γονέων & μεγάλη τιμή για τα παιδιά να τους διαιτητεύσει ένας τόσο καλός και υψηλού επιπέδου διαιτητής όπως ο κύριος Θωμάς Χρόνης. Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη εικόνα που μας χάρισαν!

Μίνι Κορίτσια:
ΝΕΜ – Αμφιάλη: 44-45

Πρώτος αγώνας για τα μίνι κορίτσια μας. Καλό ξεκίνημα στον αγώνα, στην συνέχεια όμως οι συνεργασίες μας μειώθηκαν όπως και η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και το γεγονός της συμμετοχής 12 κοριτσιών με ακόμα 4 να κάθονται στον πάγκο. Στις λεπτομέρειες & σ’ αυτό το παιχνίδι κρίθηκε ο νικητής. Η τύχη δεν μας έκλεισε το μάτι για να κάνουν τα κορίτσια μας το Νταμπλ στο Σαββατοκύριακο. Συνεχίζεται η προσπάθεια με αμείωτους ρυθμούς.

Προμίνι Αγόρια:
Ε.Α. Νικαίας – ΝΕΜ: 37-34.

Σ’ ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με 2 τραυματίες (ευτυχώς ελαφριά) από το 1ο δεκάλεπτο, τα γεννηθέντα το 2008 παιδιά του coach Μπούρη προσπάθησαν πολύ αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια & την αγωνιστική διάθεση!

& φυσικά για την
Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών
ΝΕΜ BC – ΠΕΝΤΕΛΗ: 89 – 66

σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό σποτ για την πόλη μας, για την ομάδα μας & για το ίδιο το μπάσκετ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button