Νέα μεταγραφή για τον Βύζα. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν

Ο Ντάριο Τζούτι η νέα μεταγραφή του Βύζαντα

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Βύζαντα.
Με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Λ. Νικολάου αλλά και του γενικού αρχηγού Μ. Πανταζή, οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 25χρονο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστή Ντάριο Τζούτι.
Πρόκειται για μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Ασπρόπυργο, στον Αία Παραλίας, στο Χαϊδάρι, στην F.C. Tirana, στον Θρασύβουλο αλλά και σε άλλες ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Δυτ. Αττικής.
Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου στα γραφεία του Βύζαντα και παρουσία του προέδρου συμφώνησε σε όλα και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Βύζαντα.

 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Εν τω μεταξύ χτες Τρίτη 12 Ιουνίου κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Βύζαντα η εκτύπωση των οποίων είναι προσφορά της εταιρείας “ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ”.
Τα εισιτήρια τιμώνται 50 και 100 ευρώ και ήδη σύσσωμο το 15μελές Δ.Σ. του Βύζαντα έκανε την αρχή με τον κάθε διοικητικό παράγοντα να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο αγοράζοντας από ένα εισιτήριο διαρκείας.
Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί και παρά την δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, θα στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε σαν διοίκηση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάου, παρουσιάζοντας τα εισιτήρια διαρκείας.

diaekeias-marios

 

Ευχαριστώ από τον Χρ. Τσουκαλά

Την δική του μάχη έδωσε την περασμένη εβδομάδα ο τέως γενικός αρχηγός του Βύζαντα επί διοικήσεως Τραγκουμανίδη, Χρ. Τσουκαλάς.

 

Ο Χρήστος βγήκε νικητής στην ανοιχτή εγχείρηση καρδιάς που έκανε.

 

Η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε πολλούς φιλάθλους του Βύζαντα που δεν δίστασαν να τον πάρουν τηλέφωνο και να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button