Μπλόκο εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας – Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Μία ακόμα διαμαρτυρία πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι και ζητούν τα δεδουλευμένα 15 μηνών. 600 περίπου εργαζόμενοι είναι συγκεντρωμένοι έξω από τα Ναυπηγεία και έχουν μπλοκάρει την πύλη, ώστε να μην μπορούν να αποχωρήσουν από το χώρο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
 
Ένταση προκλήθηκε σήμερα το πρωί όταν οι εργαζόμενοι πήγαν να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στο πρόβλημα της καταβολής των δεδουλευμένων τους και φέρονται να πήραν αρνητική απάντηση από τη διοίκηση παρά την πρόσφατη κυβερνητική ρύθμιση.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις των διαμαρτυρόμενων, παρά τις δεσμεύσεις για εξεύρεση άμεσα λύσης στο πρόβλημά τους, η εταιρεία δεν φαίνεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημά τους για καταβολή των δεδουλευμένων, γι' αυτό και προχώρησαν στον αποκλεισμό του χώρου.
 
 
Ο πρόεδρος του σωματείου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ντρεπόμαστε να πάμε σπίτι μας. Θα κάτσουμε εδώ μέχρι να βρεθεί λύση”. Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των εργαζομένων βρίσκεται σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία των εργαζομένων πραγματοποίησε συνάντηση με τον υπεύθυνο εξοπλισμών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου και δόθηκε η υπόσχεση για άμεση εξεύρεση λύσης.
 
 
Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν οι δήμαρχοι Μάνδρας-Ειδυλλίας και Ελευσίνας και τη συμπαράστασή του δήλωσε τηλεφωνικά από την Κωνσταντινούπολη ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης
 
 
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button