Μήνυμα Γ. Κώτσηρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Παρέστη και στον αγιασμό του 1ου Λυκείου Μεγάρων και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Στον αγιασμό του 1ου Λυκείου Μεγάρων και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παρέστη ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας ο οποίος, με δελτίο τύπου που απέστειλε, προέβη και στην ακόλουθη δήλωση:

«Στην αφετηρία της νέας σχολικής χρονιάς η οποία σηματοδοτεί το εφαλτήριο για ένα νέο ταξίδι, με στόχο την κατάκτηση της γνώσης και της αρετής, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, καλή αρχή, με δύναμη και πίστη στις δυνατότητές τους.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι η φετινή σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας έναντι στην πανδημία.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας έχουν θέσει ως πρώτιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων.
Με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών εκπαίδευσης για τα παιδιά και τη νεολαία μας που αποτελούν και τη μεγαλύτερη ελπίδα για το αύριο της πατρίδας μας, η ανάληψη πρωτοβουλιών στον τομέα της παιδείας αποτελεί και για εμένα εκ των βασικότερων προτεραιοτήτων της δημόσιας δράσης μου.

Αρωγοί σε αυτή την άοκνη προσπάθεια παραμένουν η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς, οι οποίοι διαδραματίζουν τον κυριότερο ρόλο στη μαθητική διαδρομή των παιδιών.
Καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button