Μικρά προβλήματα από την ισχυρή νεροποντή στα Μέγαρα. Καταστροφές στην Μάνδρα

Η ισχυρή βροχή την Πέμπτη 26/2 στη Δυτική Αττική είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες πλημμύρες και πολλές ζημιές στην περιοχή της Μάνδρας και τον αποκλεισμό της ΠΕΟΑΚ για αρκετή ώρα, ενώ ένας οδηγός Ι.Χ. απεγλωβίστηκε από το όχημά του χωρίς να διατρέξει κάποιο κίνδυνο.

 

Στα Μέγαρα, τη Νέα Πέραμο και την Ελευσίνα δεν σημειώθηκαν σημαντικά προβλήματα, ενώ στη Μάνδρα η κατάσταση ήταν καταστροφική.

 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον δήμο Μεγάρων έγιναν 10 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια σε Αλεποχώρι και Νέα Πέραμο και 5 κοπές δέντρων σε Χάνι και Βαρέα. Αρκετοί δρόμοι παρουσίασαν προβλήματα κυρίως στο Αλεποχώρι και στη βιομηχανική περιοχή των Μεγάρων.

 

Στην Μάνδρα, η νεροποντή μετέτρεψε την περιοχή σε πραγματική λίμνη, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και έχουν υποστεί ζημιές, ενώ δεκάδες ήταν τα σπίτια και τα καταστήματα που πλημμύρισαν.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από Αλεποχώρι, Βαρέα και από τη Βιομηχανική Περιοχή.

 

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την βιβλική καταστροφή στην Μάνδρα εδώ:  Πλημμύρες και ζημιές από την ισχυρή νεροποντή στην Μάνδρα Αττικής

 

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε η παλιά εθνική οδός στο ύψος της Softex – Απεγλωβίστηκε οδηγός

Παρόμοια άρθρα

Back to top button