Μια υπέροχη βραδιά από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μεγάρων

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με την παρέα τους οι φίλοι του Ελληνικού Οδηγισμού στο BBQ πάρτι που διοργάνωσε το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) την περασμένη Παρασκευή (11/09) στον νέο διαμορφωμένο προαύλιο χώρο της εστίας. 

Μικρές και μεγάλες παρέες, χαρούμενες φωνές, παιχνίδι με τους φίλους, γέλια, διασκέδαση, φαγητό και ποτό για όλες τις ηλικίες και όλα αυτά συνοδεία ζωντανής μουσικής με τo συγκρότημα του πάντα ευγενικού φίλου του ΣΕΟ, Σπύρου Παπανικόλα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα μέρος αυτών που διοργανώνει το τοπικό τμήμα σε συνεχή βάση με σκοπό την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη σωστή λειτουργία των ομάδων.

 

Όλα αυτά είναι σημαντικό να γίνονται, διότι μέσα από τον Οδηγισμό όλα τα άτομα από τη νηπιακή ακόμα ηλικία μαθαίνουν τη συνεργασία, την ομαδικότητα, τον εθελοντισμό, την πειθαρχία, διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους, αναπτύσσουν νέες φιλίες, αυτονομούνται, μαθαίνουν να αγαπούν τη φύση και να σέβονται το περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button