Μελέτιος Στ. Μουστάκας: Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο συμπολίτης μας έγκριτος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και Συμβουλίω Επικρατείας, κ. Μελέτιος Στυλ. Μουστάκας, αναγορεύτηκε ως Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι έγγαμος, διατηρεί μεγάλο Δικηγορικό Γραφείο στην Αθήνα, είναι γνώστης της Γαλλικής, της Ιταλικής, Γερμανικής και Αγγλικής γλώσσας κι έχει σπουδάσει Νομικά, στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποκτήσας Πτυχίο με ΑΡΙΣΤΑ.
Εχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Πανεπιστήμιο Δικαίου και Οικονομίας (Universite de Droit, d’ Economie et de Sciences de Paris) κι εκπόνησε τη Διδακτορική του διατριβή (Doctorat d’ Etat) στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Paris CORAIL με υποτροφία του Ιδρύματος Δημοσίου Δικαίου «Μ. Στασινόπουλος».

Είναι μέλος επαγγελματικών κι επιστημονικών Συλλόγων κι Ερευνητικών Ινστιτούτων:
-Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
-Μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Ένωσης
-Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Διοικητικών μελετών
-Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πολεοδομικού Δικαίου
-Συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Διεθνούς και Αλλοδαπού Δικαίου
-Μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού “Revue Hellenique de Droit International”
-Ερευνητής στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Δικονομικών Μελετών (Ι.Δ.ΜΕ)

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Είναι εξαιρετική η τιμή για την πόλη αλλά και για το Δήμο Μεγαρέων γενικότερα η εκλογή ως Καθηγητού Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών του συμπολίτη μας κ. Μελέτιου Στυλ. Μουστάκα.
Πολυσχιδής προσωπικότητα, διακεκριμένος Νομικός και άριστος επιστήμων.
Ως Δήμαρχος Μεγαρέων τιμώ και επαινώ τον νέο Καθηγητή, ως προσωπικότητα και έγκριτο επιστήμονα, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία του και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button