Η Μεικτή Χορωδία και το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Μεγαρέων στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλη τιμή για τα δύο (από τα τέσσερα) σύνολα της Χορωδίας του Δήμου μας, η συμμετοχή τους στη συναυλία – αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Επίτιμο Δημότη του Δήμου Μεγαρέων, με τίτλο «Όλη η Ελλάδα για το Μίκη», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00μ.μ, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Τα δύο χορωδιακά σύνολα που έχω την τιμή να διδάσκω και να διευθύνω, επελέγησαν και προσκλήθηκαν στη σημαντική αυτή βραδιά για να αποδώσουν χορωδιακά, κομμάτια από τα σημαντικότερα έργα του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, παρουσία του ιδίου.

Οι χορωδίες μας, θα συμπράξουν με μερικές από τις καλύτερες χορωδίες της χώρας μας αλά και με γνωστούς λυρικούς και λαϊκούς καλλιτέχνες και τη συμφωνική ορχήστρα μαντολινάτα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Η Μικτή Χορωδία και το Νεανικό Φωνητικό σύνολο του Δήμου μας (αλλά και η Παιδική Χορωδία και το τμήμα Προσχολικής Χορωδίας), που λειτουργούν στο πλαίσιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ., συνεχίζουν την ανοδική καλλιτεχνική τους πορεία και γίνονται πρεσβευτές μουσικού πολιτισμού του τόπου μας, τόσο εντός όσο και  εκτός της πόλης μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα κι ενίοτε στο Εξωτερικό.

Ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους χορωδούς και την πιανίστα κα Ρένα Χατζοπούλου – Μάνταλου, για την έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν με συνεχείς εντατικές πρόβες για την άρτια καλλιτεχνική παρουσία μας στη εκδήλωση καθώς και τις οικογένειές τους για την υπομονή αλλά και την  ηθική τους συμπαράσταση.

Ευχαριστώ πολύ επίσης και το Δήμαρχο κ. Σταμούλη Γρηγόρη, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. κ. Κορώση Σπύρο καθώς και την Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. κα Καστάνη Κατερίνα, για την αρωγή τους στις προσπάθειές μας.

Η Μαέστρος

Μαρίλια Ηλία

Παρόμοια άρθρα

Back to top button