Μεγαρικός: «Οι μικροί μας έδωσαν τη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ Μάνδρας»

Το τρία στα τρία για την νέα χρονιά έκανε ο Μεγαρικός το Σαββάτο 5/02/2022 εντός έδρας και κατέβαλε τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ Μάνδρας με 3-0 σκορ. Αν και το πρώτο ημίχρονο έληξε άκαρπο από γκολ, στο δεύτερο φάνηκε η υπεροχή του Μεγαρικού.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει ότι «οι μικροί έδωσαν τη λύση και το σκορ άνοιξε ο Δρυμούσης Χ. στο 53′ με τον Καστάνη δέκα λεπτά αργότερα στο 63′ να διπλασιάζει τα γκολ. Λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Καστάνη σαν οφ σαϊντ. Το τελικό 3-0 έκανε ο Δρυμούσης Π. στο 80′ με μία πολύ όμορφη ενέργεια.

Οι φιλοξενούμενοι στο 65′ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάση Η., με δυο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία.
Στην αρχή του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Λάμπη και του δολοφονημένου φιλάθλου Άλκη Καμπανού.
Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ Μάνδρας καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκλιας, Πέππας, Χριστοδουλίδης, Χιώτης, Δρυμούσης Π., Κόρμαλης(80′ Τσολιάκος), Καλέμι, Χαμπιλάι, Χάντης(65′ Τζαφεράκος), Δρυμούσης Χ.(77′ Χύτας), Καστάνης.

ΠΑΟΚ: Παλαιστίδης, Φυσαράκης, Πίνης(84′ Χιονίδης), Πατσάνι, Βλαχόπουλος, Σκόνδρας(73′ Μήνος), Βάσης Η., Ράλλης(59′ Τζούντι), Φλορέα, Δούκας Δ.(46′ Δούκας Α.), Τσέκα(77′ Μπάλλα).

Παρόμοια άρθρα

Back to top button