Μέγαρα: Συνεχίζονται οι ουρές στις τράπεζες

Τρίτη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και η κίνηση στους δρόμους και τα καταστήματα του Δήμου Μεγαρέων είναι αυξημένη. Χαρακτηριστικά μεγάλες παραμένουν οι ουρές έξω από τις τράπεζες στην πόλη των Μεγάρων, ενώ πολλές φορές οι πολίτες δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, και ορισμένοι δε φορούν μάσκες με τον χρόνο αναμονής έξω από τις τράπεζες να είναι, ανά περιπτώσεις, ιδιαίτερα αυξημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις υπηρεσίες, για τις οποίες οι πολίτες περιμένουν στην ουρά, μπορούν να ολοκληρωθούν είτε μέσω ATM ή και ηλεκτρονικά χωρίς να είναι καν απαραίτητη η φυσική παρουσία στην τράπεζα.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση κόσμου βέβαια παρατηρείται στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέγαρα, η οποία διαχρονικά καλείται να εξυπηρετήσει μεγαλύτερο αριθμό πελατών και συναλλασσόμενων συγκριτικά με τις άλλες τράπεζες. Δεν λείπουν και τα παράπονα κάποιων επαγγελματιών που αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες σε καταθέσεις μεγάλων ποσών στα ATM. Συγκεκριμένα επαγγελματίας μας αναφέρει: Δε γίνεται να περιμένω 2 ώρες στην ουρά, πήγα να κάνω κατάθεση στο ΑΤΜ το απόγευμα και το μηχάνημα είχε φτάσει το ανώτατο ημερήσιο όριο καταθέσεων.”

Έπειτα από επικοινωνία μας, η διευθύντρια του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας ανέφερε ότι αν παρατηρήθηκε τέτοιο φαινόμενο, σίγουρα αποτελεί εξαίρεση και πιθανότατα συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει ένα διάστημα 2 ημερών, που τα ATM δεν «αδειάζονται», όπως συμβαίνει καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες.

Πηγή Φώτο: αρχείο

Παρόμοια άρθρα

Back to top button