Με μεγάλη συμμετοχή ο καθαρισμός στο Βουρκάρι και στο Τείχος της Αγ. Τριάδας

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή κι εξαιρετική επιτυχία η  δράση Let’ s do it Greece”  για τον Καθαρισμό του “Περιφερειακού Πάρκου” στο Βουρκάρι και στο τείχος της Αγίας Tριάδας, καθώς και των παραλιών της Νέας Περάμου, που διοργανώθηκε με φροντίδες των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου.

 

Συμμετείχαν Μαθητές και μαθήτριες  και μέλη  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, από Δημοτικά Σχολεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, Εθελοντές από το Σώμα Ερευνας και Διάσωσης Μεγάρων, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μεγάρων, από το Σύλλογο “Αρμύρες”, τον Συντονιστικό φορέα Προστασίας του Βουρκαρίου και άλλοι.

 

Πριν τον καθαρισμό έγινε ξενάγηση στο χώρο του Τείχους της Αγίας Τριάδας από εκπρόσωπο του Συλλόγου Αγίας Τριάδας, στο Περιφερειακό Πάρκο από εκπρόσωπο του Συλλόγου  “Βουρκαρίου” και αμέσως μετά προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες εκ μέρους του Προέδρου του Συλλόγου “Αρμύρες” κ. Κώστα Καβαρινού.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, η Αντιδήμαρχος Κα Ελένη Ρήγα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων κ. Ηλίας  Μουσταϊρας και ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Χαλόφτης.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Η σημερινή εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Θέλω να επαινέσω και να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στην σημαντική αυτή δράση, μικρούς και μεγάλους από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, ιδιαιτέρως το ΚΤΕΛ Αττικής και όλους τους εθελοντές.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button