Με το βασιλικάκι «μπαίνει» στη δισκογραφία ο Χρήστος Τσιούνης

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας» μας λέει ο συντοπίτης, Χρήστος Τσιούνης, γνωστός και από τις πολλές εμφανίσεις του με μουσικά σχήματα που ερμηνεύουν και παίζουν είτε παραδοσιακά, είτε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Με ενθουσιασμό παρουσιάζει τη δουλειά του ως το πρώτο του δισκογραφικό βήμα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Άξιο αναφοράς η συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού και της Ασπασίας Στρατηγού στον «δίσκο». Σε δήλωσή του αναφέρει ο Χρήστος Τσιούνης:

«Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά με τίτλο «βασιλικάκι» από την εταιρεία Active Sound του φίλου μου και συνεργάτη Μπάμπη Τζανιδάκη, σε ψηφιακή μορφή και ως το τέλος του μήνα και σε φυσικό προϊόν.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους μου και συνεργάτες για το υπέροχο ταξίδι που ζήσαμε. Παναγιώτη Ζαφειρίου, Γιώργο Τσιατσούλη, Νίκο Μαργέτη, Δάφνη Σταθάτου, Γιάννη Κονταράτο, Κώστα Πετράκη, Νίκο Παραουλάκη, Δημήτρη Τσεκούρα, Δημήτρη Αλεξίου, Πέγκυ Τσολακάκη, Παντελή Λαδά, Timeless Recording Studios, Στρατή Ψαραδέλλη, Παναγιώτη Δημητρακόπουλο, Γιάννη Πουπούλη, Άγγελο Πολυχρόνου, Γιώργο Λιβανό και Νίκο Γιανναράκη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Παντελή Θαλασσινό και την Ασπασία Στρατηγού για τη συμμετοχή τους και την ομορφιά που χάρισαν στο δίσκο με τη φωνή τους.

Το έργο που στολίζει το εξώφυλλο είναι από τα χέρια του Γιώργου Χρονόπουλου και η γραφιστική επιμέλεια είναι της Μαρίας Γιαρμενίτη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button