Μαρινάκης για Σταμούλη: ‘Εξαπάτησε το λαό μόνο για την καρέκλα’

Η κατάσταση πανικού στην οποία έχει περιέλθει ο κ. Σταμούλης είναι πλέον έκδηλη. Δεν έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του και η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη. Έτσι μόνο μπορεί να δικαιολογηθούν οι αλλεπάλληλες προσωπικές  ήττες που υφίσταται σε όλους τους τομείς. Ήττες που αποδεικνύουν την προσωπική ανεπάρκεια του. Και βέβαια πως θα μπορούσε να τις αποβάλει από πάνω του; Μα μόνο με τον ένα και μοναδικό τρόπο που ήξερε πάντα, με τη συκοφαντία και τη μετακίνηση των ευθυνών του στους άλλους. Και για να εξηγούμαστε καλλίτερα:
 
Ήττα  no1: Θέμα Ρομά.
 
Για να καλύψει την υποκρισία και το προεκλογικό ψέμα με το οποίο γέμισε και παρέσυρε στη λάθος εκτίμηση τους δημότες μας, προκάλεσε μια στημένη ερώτηση χρησιμοποιώντας ένα από τα γνωστά «πουλητάρια» του, τον κ. «καθαρά χέρια» και παρουσίασε πλαστά έγγραφα για τα οποία πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Πάνω στον πανικό του δεν πρόσεξε ότι το υποτιθέμενο έγγραφο του ΓΓΑΔ αναφερόταν σε υποτιθέμενο πάλι έγγραφο του Δημάρχου Μεγαρέων με διαφορετικό αριθμό πρωτοκόλλου από αυτόν που είχε το «έγγραφο» του Δημάρχου. Επειδή λοιπόν κατάλαβε ότι η κατακραυγή για την καταφανέστατη πλαστογραφία θα ήταν μεγάλη έσπευσε με δελτίο τύπου να αιτιολογήσει το «ευφυολόγημα» του και να το βαφτίσει «ανθρώπινο λάθος»! Όμως ακόμα κι αν προσπάθησε να καλύψει με αυτό τον τρόπο την οφθαλμοφανέστατη πλαστογραφία, δεν μπόρεσε με τίποτα να αιτιολογήσει την απουσία της στρογγυλής σφραγίδας στο δήθεν έγγραφο του Δημάρχου, όπως επίσης το γεγονός ότι τα «έγγραφα» που επέδειξε ΔΕΝ υπάρχουν ούτε στο πρωτόκολλο του δήμου ως εισερχόμενα, ούτε στο πρωτόκολλο του γραφείου Δημάρχου ως εξερχόμενα!.
 
Βέβαια, όποιο μέσο κι αν χρησιμοποίησε, όποιο αναιδέστατο «πιόνι» κι αν χρησιμοποίησε , το αποτέλεσμα είναι ένα και δεν είναι άλλο από την μη έλευση των Ρομά Χαλανδρίου στο όρος Πατέρας, κάτι που ο ίδιος διακαώς επιθυμούσε να γίνει. Ήττα με πολλές προεκτάσεις…
 
Ο κ. Σταμούλης τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις νέες «ορέξεις» της Κυβέρνησης για τη συγκεκριμένη περιοχή και για να μη ξεχνιόμαστε σας υπενθυμίζουμε τι είπε ο ίδιος  πρόσφατα έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης: «..δεν είμαστε αντίθετοι με την τοποθέτηση των οικίσκων στο όρος Πατέρας…». Η δήλωση αυτή και μόνο τα λέει όλα για τις προθέσεις του νέου Δημάρχου..
 
   Ήττα no2: Έργο αποχέτευσης Μεγάρων –  β΄φάση.
 
Ένα έργο υποδομής, τεράστιας σημασίας και αξίας για τον τόπο και κυρίως τους δημότες μας, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή να απενταχθεί, λόγω της προσωπικής ανεπάρκειας του Δημάρχου. Και το λέμε αυτό γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει γίνει ούτε το πιο απλό βήμα  για την απεμπλοκή και έναρξη του έργου, δηλαδή η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της αρχαιολογικής υπηρεσίας. Ακόμα περιμένει ο κ. Σταμούλης πότε θα επιστρέψει υπογεγραμμένο το έγγραφο αυτό η αρχαιολογική υπηρεσία, υπηρεσιακά, αντί να πάρει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο ίδιος για τις μετακινήσεις του και να πάει να το πάρει χέρι με χέρι. Αυτό δεν ξέρει να το κάνει, παρά μεταφέρει την ευθύνη πότε στην αρχαιολογική υπηρεσία και πότε στους Βουλευτές! Αυτός όμως εξακολουθεί να μην κάνει τίποτα! Το έργο όμως έτσι σιγά, σιγά χάνεται. Γιατί ακόμα κι αν έρθει  υπογεγραμμένο το μνημόνιο συνεργασίας από την αρχαιολογική υπηρεσία, θα έρθει ο εργολάβος, οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση έναρξης του έργου και θα ζητήσει παράταση περαίωσης του έργου. Όμως το έργο δεν μπορεί να παραταθεί γιατί το ΕΣΠΑ στο οποίο είναι ενταγμένο λήγει στις 31/12/2015 και μετά την ημερομηνία αυτή δεν μπορεί να πληρωθεί τίποτα. Οποιαδήποτε παράταση του έργου από εκεί και πέρα θα χρεωθεί οικονομικά στο δήμο. Αυτός θα κληθεί να πληρώσει, δηλαδή οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν! Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να το δεχθεί η εποπτεύουσα αρχή της Περιφέρειας Αττικής, δηλαδή η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, το έργο δεν θα ξεκινήσει ποτέ και θα απενταχθεί!
 
Άλλη μια εγκληματική αδιαφορία του δημάρχου, άλλη μια προσωπική ήττα του Δημάρχου.
 
Αυτός είναι αγαπητοί συμπολίτες ο σημερινός Δήμαρχος μας. Ο άνθρωπος που πάτησε επί πτωμάτων για να γίνει Δήμαρχος. Ο άνθρωπος που σπίλωσε υπολήψεις και συκοφάντησε συνανθρώπους του, που εξαπάτησε το λαό, μόνο και μόνο για την καρέκλα.
 
Σήμερα  ο νέος Δήμαρχος μας έχει νέο προσωνύμιο.
 
Ο Δήμαρχος της ήττας και των απεντάξεων! Και έπεται συνέχεια…
 
 
                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
 
                            «ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button