Λιούρας, Βαρδακώστας, Γκούτσιος και Τσακώνης οι νέες μεταγραφές του Βύζα

Η μεταγραφική ενίσχυση του Α.Γ.Σ. Βύζας συνεχίζεται με την διοίκηση να εντείνει τις προσπάθειες της καθημερινά για τη στελέχωση του ρόστερ.

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου με μεθοδικές κινήσεις κατάφεραν να ολοκληρώσουν την απόκτηση των Λιούρα Ιωάννη, Βαρδακώστα Χαράλαμπου, Γκούτσιου Δημήτριου και Τσακώνη Παύλου και παράλληλα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Κυριάκο Δημακάκο.

 

Ο Λιούρας Ιωάννης γεννήθηκε στις 24/1/1994 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου κι εντάχθηκε σε ηλικία 12 ετών, ενώ προκάλεσε και το ενδιαφέρον και των «μικρών» του Παναθηναϊκού. Αφήνοντας πίσω του τις υποδομές, εντάχθηκε σε Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου, Κόρινθο, ενώ έχει διατελέσει παίκτης των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν επαγγελματικά στην ομάδα της ΠΑΕ Κέρκυρας.

 

Ο Βαρδακώστας Χαράλαμπος γεννήθηκε 19/05/1995, αγωνίζεται στην άμυνα. Είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Ατρομήτου, αγωνίστηκε στην Κ20 του Ατρομήτου και την περσινή χρονιά είχε δοθεί δανεικός στην Γλυφάδα.

 

Ο Γκούτσιος Δημήτρης γεννήθηκε 11/2/1995, αγωνίζεται στην άμυνα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει αγωνισθεί στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού και την περσινή χρονιά στην ομάδα του Ηλυσιακού.

 

Ο Τσακώνης Παύλος γεννημένος το 1995, επιθετικός, αγωνίστηκε στην Κ20 του Θρασύβουλου και τον Αστέρα Μαγούλας.

 

Ο Κυριάκος Δημακάκος γεννήθηκε 20/4/1994, είναι αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος την περσινή σεζόν, όχι απλά πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα, αλλά συνείσφερε τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας των Μεγάρων.

 

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα των φιλικών, στις 26 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με αντίπαλη την ομάδα του Μανδραικού.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button