Λ. Κοσμόπουλος: «Πρώτη ολική αντικατάσταση οδοστρώματος στην ΠΕΟΑΚ στη Νέα Πέραμο»

Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Αττικής οι εργασίες ολικής αντικατάστασης του οδοστρώματος στην ΠΕΟΑΚ, στη Νέα Πέραμο, σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Η πρώτη φάση του έργου εκτελείται από τη θέση Γεφυράκι – Ρέμα Γιώργη έως και τις πολυκατοικίες και μόλις ολοκληρωθούν οι συνδέσεις αποχέτευσης από τον Δήμο Μεγαρέων θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο τμήμα μέχρι το Κουλουριώτικο μονοπάτι.

Με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, η Περιφέρεια Αττικής δεσμεύεται να μην εκτελέσει έργα κοινής ωφέλειας για τα επόμενα τρία χρόνια, που θα καταστρέψουν το υπό εξέλιξη έργο.

Όπως ανέφερε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Μετά από αρκετά χρόνια γίνεται η πρώτη ολική αντικατάσταση του οδοστρώματος στην ΠΕΟΑΚ στην Νέα Πέραμο, όπου κι εγώ που γεννήθηκα εδώ δεν θυμάμαι αν έχει γίνει ποτέ. Ένας δρόμος κατεστραμμένος από πολλές παρεμβάσεις θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας. Πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρεια Αττικής και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη είναι η οδική ασφάλεια και το αποδεικνύουμε».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button