Κυριακή 20 Μαΐου διεξήχθη ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στα Μέγαρα

Στα πλαίσια του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου που συνδιοργάνωσε το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» μαζί με 22 Δήμους της Αττικής ανάμεσα τους και ο Δήμος Μεγαρέων (ο μοναδικός Δήμος που συμμετείχε από τη Δυτική Αττική), πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Μαΐου και στα Μέγαρα αγώνας τρεξίματος και δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ.

Περισσότεροι από 100 συμπολίτες μας όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και συμμετείχαν στον αγώνα ο οποίος είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από την πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου με τον γνωστό παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να δίνει από τον Άγιο Δομίνικο που βρίσκεται για τα γυρίσματα του Survivor 2, κοινή εκκίνηση και για τους 22 Δήμους στις 9:00 π.μ όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ο τερματισμός των δρομέων και των βαδιστών έγινε στη πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης και σε όλους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και καπελάκια για τη συμμετοχή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη συμμετοχή στον αγώνα των μελών του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων που για ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι είναι ενεργοί πολίτες της τοπικής κοινωνίας μας.
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πραγματοποίησε σύνδεση με τον ανταποκριτή του στο Δήμο Μεγαρέων ο οποίος τόνισε την πολύ καλή οργάνωση του αγώνα στη πόλη των Μεγάρων.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόριος Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Φυλακτός και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ηρόδωρος κα Ιωάννα Ρήγα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθειά τους χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η επιτυχημένη πραγματοποίηση του 1 ου Αττικού Αγώνα Δρόμου στη πόλη των Μεγάρων τους κάτωθι:

Τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη
Τον Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κ. Κωνσταντίνο Φυλακτό και τους εργαζόμενους των εξωτερικών συνεργείων
Τον Διοικητή υπαστυνόμο Α’ κ. Μηλιώτη Αθανάσιο και τους τροχονόμους του Γ’ Τμήματος Τροχαίας Αττικής Μεγάρων
Την Εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος»
Την Εθελοντική Ομάδα Μεγαριτών
Τον αθλητικό Όμιλο Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων
Τον αθλητικό σύλλογο Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων
Το ΚΤΕΛ Αττικής και ειδικά το σταθμαρχείο Μεγάρων
Τους εργαζόμενους του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» που έδωσαν ακόμα μια φορά το παρόν εθελοντικά
Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου, «Όλοι μαζί μπορούμε» Μάϊος 2018

Παρόμοια άρθρα

Back to top button