Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

Πάνω από 100.000 υποψήφιοι όλων των κατευθύνσεων θα λάβουν μέρος αύριο, Δευτέρα 14 Ιουνίου, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις διεκδικώντας μία από τις 77.415 θέσεις στα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Η αυλαία ανοίγει με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ) που θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
Την Τρίτη 15/06 οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα εξεταστούν στα Νέα Ελληνικά.

Στις 8:30 π.μ ξεκινά η διαδικασία των εξετάσεων, αλλά οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες εξαιρουμένου του μαθήματος ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο για το οποίο η διάρκεια είναι τέσσερις (4) ώρες.

Διαβάστε ΕΔΩ για όλες τις αλλαγές που θα ισχύσουν από φέτος και έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με τα αποτελέσματα των εξετάσεων με sms απ’ ευθείας στους μαθητές, την κατάθεση δυο μηχανογραφικών, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, τον αριθμό εισακτέων, τη μείωση εξεταστέας ύλης, και την επαναφορά Συντελεστών Βαρύτητας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων:

12-05-21_ΔΤ_Πρόγραμμα_πανελλαδικών_εξετάσεων_ΓΕΛ_και_ΕΠΑΛ_2021

Ενημερωθείτε για τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων, τη διενέργεια self test και λοιπά μέτρα προστασίας, πατώντας ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button