Κούρος: Με μεγάλη συμμετοχή το «Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης»

Δελτίο τύπου της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Κούρος»:

Από την Μεγάλη Δευτέρα 13 έως την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, και με αφορμή την εορτή του Πάσχα, πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων, η δράση υποστηρίχθηκε από πολίτες και επιχειρηματίες. Κατά τη διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Το φετινό Πάσχα ήταν για όλους μας διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Αυτός ήταν και ένας λόγος που το Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης απέκτησε μεγαλύτερη αξία και η βοήθεια που έλαβαν οι συνάνθρωποί μας ήταν πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση «Nikolaou family» για την χορηγία ελαιολάδου και τον Δάλλα Δημήτριο του Ιωάννη για την χορηγία οπωροκηπευτικών. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που στήριξαν τη δράση μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Συνεχίζουμε αδιάκοπα και με ευθύνη το κοινωνικό μας έργο και δίνουμε ραντεβού στην αιμοδοσία την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στο κτίριο του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων στο Κουρκούρι στις 9 το πρωί.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button