Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Α. Σ. Ευκλείδη

Το Σάββατο 24/01/2015,ασφυκτικά γέμισε η αίθουσα του cafe Αιγλη στα Μέγαρα, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας. Όλοι μαζί παιδιά, γονείς και Δ.Σ. έδωσαν το παρόν σε αυτή την γιορτή μας. Η βραδιά ξεκίνησε παραδοσιακά με την κοπή της πίτας αφιερώνοντας το κομμάτι του ο Πρόεδρός μας Κος Χατζηάδης Κων/νος, στα 100 και πλέον παιδιά των ακαδημιών μας και στους γονείς τους που μας στηρίζουν με κάθε τρόπο ο καθένας. Ακολούθησε η βράβευση της ομάδας μας Junior, με προπονητές τους Χατζή Γιώργο και Βαρδάλα Γιώργο, η οποία στο Χριστουγεννιάτικο τοπικό τουρνουά αήττητη κατέκτησε το κύπελο. 

Τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλου έκανε ο κος Αποστόλου Απόστολος, υπεύθυνος του δικτύου ακαδημιών της Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, του οποίου ο Α.Σ. Ευκλείδης είναι μέλος. Στην συνέχεια της βραδιάς Συγκινητική ήταν και η βράβευση του τέως Πρόεδρου του Ευκλείδη τον Κο Κοκκίνη Νικόλαο, ο οποίος είχε δοθεί ολοκληρωτικά στην ομάδα στην διάρκεια της θητείας του. Επί δικής του προεδρίας επιτεύχθηκε και η άνοδος της ανδρικής ομάδας τότε στην Α΄ ΕΠΣΔΑ. Την απονομή έκανε ο νύν πρόεδρος της ομάδας κος Χατζηάδης Κ. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της ομάδας Κος Κίτσιος Αναστάσιος ο οποίος έδωσε λίγο το στίγμα των δραστηριοτήτων που έχουν γίνει ήδη αλλά και των μελλοντικών στόχων.

Στα επόμενα σχέδια της ομάδας είναι η διοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά του τουρνουά με την ονομασία ''Σάκης Κουβάς΄΄ με την συμμετοχή μεγάλων ακαδημιών ποδοσφαίρου όπως του Ατρομήτου, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού κ.λ.π. Στόχος για την διοργάνωση αυτή είναι να γίνει τοπικός θεσμός και να διοργανώνεται κάθε χρόνο. Στην συνέχεια ανέφερε την διεξαγωγή ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ μεταξύ ποδοσφαιριστών μας και της ομάδας των ηθοποιών. Ήδη η διοίκηση του Ευκλείδη έχει έρθει σε επαφή με τον υπεύθυνο της ομάδας των ηθοποιών, τον ηθοποιό Κο Γιάννη Αϊβάζη όπου με την διαμεσολάβηση και βοήθεια του συμπολίτη μας ηθοποιού και μέλους της ομάδας Κου Πέτρου Ξεκούκη, δώσαμε τις πρώτες κατευθύνσεις για την διεξαγωγή του αγώνα. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στην πόλη μας. Ανακοίνωσε επίσης την διοργάνωση της αποκριάτικης χοροεσπερίδας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγάρων Κος Σταμούλης Γρηγόριος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φωτίου Σταύρος και Καράμπελας Κωνσταντίνος, ο υπ. του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος κος Αποστόλου Απόστολος, ο προπονητής της ομάδας Κ17 κος Σαρακινός Άρης, ο υπ. εκπαίδευσης του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος κος Μπεκρής Ευάγγελος. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και δύο παίκτες της ομάδας του Ατρομήτου οι κ.κ. Κατράνης Αλέξανδρος παίκτης της Κ20 και Διεθνής παίκτης στην Εθνική ομάδα παίδων και Παντελής Θεολόγου παίκτης της αντρικής ομάδας. Ακόμη, τίμησαν την εκδήλωσή μας εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ ο συμπολίτης μας κος Μελέτιος Πάνος λόγω ασθένειας του Προέδρου. Εκ μέρους του Α.Σ. Μεγαρικός ο Πρόεδρός του κος Ζαφείρης Μελέτιος, του Σ.Ε.Δ. Μεγάρων οι κ.κ. Κουτσουβάνος Ιερόθεος και Κιτσαή Μαρία, της εθελοντικής ομάδας Α.Ο Κούρος η Ταμίας της κα Πεντεφούνη Κατερίνα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε για τα δύο δώρα που κέρδισαν οι δύο τυχεροί των φλουριών της πίτας όπου ο μέν ένας μια μπάλα ποδοσφαίρου από τον Ευκλείδη και ο δεύτερος μία εμφάνιση του μεγάλου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ατρομήτου Napoleoni προσφορά της ΠΑΕ προς την ομάδα μας. Εμείς ευχηθήκαμε κλείνοντας υγεία και ευημερία σε όλους τους παρευρισκομένους και στις οικογένειές τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button