Κοινωνία Πάχης: «Προσπάθεια φίμωσης των επιχειρημάτων κατά του καλωδίου από τη Δημοτική Αρχή»

Δελτίο τύπου του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πάχης Μεγάρων «Κοινωνία Πάχης»:

Η Κοινωνία Πάχης, με αφορμή την απαγόρευση από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, στον πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Γιώργο Γερόλυμπο να παρέμβει στην χθεσινή ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας για τα καλώδια, διαμαρτύρεται έντονα για την διενέργεια συνεδρίασης κεκλεισμένων των θυρών με την «δικαιολογία» των περιορισμών λόγω COVID-19 και δηλώνει ότι καμία συζήτηση που αφορά την δημόσια υγεία των κατοίκων δεν μπορεί να γίνεται χωρίς την ακρόαση των θέσεων και απόψεων τους.

Η Κοινωνία Πάχης καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για προσπάθεια φίμωσης των επιχειρημάτων κατά των καλωδίων από πλευράς των κατοίκων της περιοχής, με τεχνητό αποκλεισμό της παρουσίας των εκπροσώπων τους και καταγγέλλει επίσης τον Δήμαρχο Μεγαρέων για τις αυθαίρετες και χωρίς εξουσιοδότηση ενέργειες «διαπραγμάτευσης» αντισταθμιστικών, σε αντιστάθμισμα της βλάβης της υγείας μας που σιωπηρά φαίνεται να αποδέχεται όταν προχωρά σε μυστικές συζητήσεις για αντισταθμιστικά.

Καλούμε τον Δήμαρχο να απέχει από οποιαδήποτε συζήτηση με τρίτους φορείς επί αντισταθμιστικών, δεδομένου ότι δεν έχει καμία εξουσιοδότηση από εμάς τους κατοίκους αλλά και από κανέναν άλλο να διαπραγματεύεται την υγεία μας, την ποιότητα της ζωής μας και την απαξίωση των περιουσιών μας και να την αποτιμά σε κάδους απορριμμάτων και φορτηγά αποκομιδής σκουπιδιών!

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και σε κάθε τόνο και ειδικά απευθυνόμαστε στον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή τους οποίους ενημερώνουμε, ότι τόσο η Κοινωνία Πάχης όσον και οι κάτοικοι των περιοχών από όπου σχεδιάζεται να διέλθουν τα καλώδια, καταφεύγουμε άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου και εμπλεκομένου και επιπλέον προχωρούμε και σε αγωγές για την έκθεση σε κίνδυνο της υγείας μας και την απαξίωση της ιδιωτικής μας περιουσίας.

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας το οποίο θα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε αρμόδιο δικαστήριο κατά παντός υπευθύνου και εμπλεκομένου, ενός-ενός προσωπικά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button