ΚΚΕ Μεγάρων: Συγκέντρωση στην Κινέτα για τις πλημμύρες

Στην Κινέτα βρέθηκε το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Πρωτούλης, για να μιλήσει στους κατοίκους της Κινέτας που πρόσφατα χτυπήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Όλοι γνώριζαν πως μετά τις πυρκαγιές που κατέκαψαν μεγάλο μέρος του δάσους, θα επακολουθούσαν οι πλημμύρες.Τι έγινε από τότε; Απολύτως τίποτα! Την ίδια ώρα που δίνουν μέσα σε μια νύχτα πακτωλούς χρημάτων σε μεγαλοεπιχειρηματίες στο όνομα της περιβόητης «ανάπτυξης», αφήνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα απροστάτευτα, στο έλεος πλημμυρών και πυρκαγιών! Φτάνει πια! Οργάνωση και αγώνας, να νιώσουν οι πραγματικοί υπεύθυνοι αυτών των καταστροφών, η ΕΕ, η κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο Δήμος που προωθούν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, την ανάσα μας, τη φωνή μας, την αποφασιστικότητά μας! Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Αγωνιζόμαστε για τις ανάγκες μας! Για τη ζωή που μας αξίζει!»

Στη συζήτηση που ακολούθησε αναδείχθηκε η ανάγκη ενός τέτοιου αγώνα και για παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων απαιτώντας να παρθούν μέτρα αποζημίωσης των πληγέντων και άμεσα να γίνουν τα απαραίτητα έργα για να μη συμβούν τα χειρότερα. Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 18/12 στις 19:30 στην Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέτας και από κει, όλοι μαζί για το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button