Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες ημέρες σε τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής ασφαλτικού στον ανισόπεδο Η/Κ Μεγάρων.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 13 έως 22/05/2015, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:
 

Α΄Φάση:

Στο τμήμα της, 80 μ. πριν τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και για μέγιστο μήκος 230 μ. και πλάτος 5,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Πέραμο. Στο τμήμα της, 150 μ. πριν τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και για μέγιστο μήκος 230 μ. και πλάτος 5,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μέγαρα.
Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις εκ περιτροπής, από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

 

Β΄Φάση:

Στο τμήμα της, 160 μ. πριν τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της ΝΕ.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς τον ανισόπεδο Η/Κ Μεγάρων και για μέγιστο μήκος 200 μ. και πλάτος 7 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορία προς Ν. Πέραμο. Στο τμήμα της, 40 μ. πριν τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς τον ανισόπεδο Η/Κ Μεγάρων (39+150 χ/θ) και για μέγιστο μήκος 200 μ. και πλάτος 7 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορία προς Μέγαρα. Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, πλάτους 3,5 μ.

 

Γ΄Φάση:

Στο τμήμα της μεταξύ των κλάδων εισόδου και εξόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα και προς τον ανισόπεδο Η/Κ Μεγάρων (39+150 χ/θ) αντίστοιχα, σε μέγιστο πλάτος 5,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις εκ περιτροπής, από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Οι αρχές παρακαλούν τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button