Καθαρισμός της παραλίας της Νέας Περάμου από εθελοντές ενεργούς πολίτες

Με σύνθημα «όλοι μπροστά για μια καθαρή και όμορφη Νέα Πέραμο», η ομάδα εθελοντών πολιτών της Νέας Περάμου προέτρεψε για συμμετοχή όλων των πολιτών με σκοπό να καθαρίσουν την παραλία της Νέας Περάμου.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Πάρτε μαζί σας σκούπα, φαράσι, σακούλες απορριμμάτων, τσουγκράνα και μια μεγάλη δόση κεφιού και ελάτε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την παραλία μας. Σε δεύτερη φάση μπορούμε να κανονίσουμε την επόμενη εθελοντική μας προσπάθεια και να καταφράψουμε όλες τις ασχήμιες και τις ζημιές στην παραλία μας».

Έτσι λοιπόν και έγινε σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου το πρωί και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μέλος της ομάδας σε ανάρτησή του στο facebook: «Πρωί- πρωί σήμερα η Έφη, η Μαρία, η Θωμαή, ο Δήμος, ο Κώστας, ο Νέστορας, η Δήμητρα και δύο μικρές κυρίες οπλίστηκαν με υπομονή και θέληση και κατάφεραν, όσο μπορούσαν, να καθαρίσουν μεγάλο κομμάτι της παραλίας μας, καθώς και την μικρή παιδική χαρά. Μπορεί να ήμασταν λίγοι, όμως κάθε αρχή και δύσκολη. Οι λίγοι θα φέρουν τους πολλούς στον ίδιο δρόμο, με την ίδια κατεύθυνση. Επόμενη οργανωμένη δραστηριότητα εθελοντών Νέας Περάμου θα είναι ο καθαρισμός στο Ακρογιάλι».

Άλλος εθελοντής στην ίδια εθελοντική δράση αναφέρει επίσης σε σχόλιο: «Eμείς κάναμε μια προσπάθεια!! Χρειαζόμαστε όμως την βοήθεια και άλλων πολιτών της Νέας Περάμου. Ελπίζω την επόμενη φορά να είστε δίπλα μας!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button