Βύζας: Νέος πρόεδρος ο Λ. Σταμέλος – Καλοκαιρινό τουρνουά για τους «μικρούς»

«Σε καλοκαιρινό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από 14-16 Ιουνίου σε τρία γήπεδα της Δυτικής Αττικής, συμμετείχαν τα τμήματα των ακαδημιών του Βύζα», όπως ενημερώνει δελτίο τύπου, το οποίο στη συνέχεια αναφέρει:

Στους αγώνες, εκτός του Βύζα, έλαβαν μέρος οι ομάδες του Πανελευσινιακού, του Αστέρα Μαγούλας, του Πυρρίχιου, του Απόλλωνα Ποντίων, του Ήφαιστου Περιστερίου, του Αγίου Ιεροθέου, του Θριάμβου Χαϊδαρίου, του Ολυμπιακού Ελευσίνας, της ακαδημίας Βαζέχα, και της Soccerland.

Οι μικροί του Χρήστου Βαλσαμάκη που ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του γηπέδου ράγκμπι στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, συνέχισαν στο Kalibaki Arena και ολοκλήρωσαν στο γήπεδο της Soccerland, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Για ακόμη μια φορά οι μικροί απέδειξαν εντός γηπέδων, ότι στα τμήματα υποδομής του Βύζα γίνεται πολύ καλή δουλειά, κάτι που οφείλεται τόσο στον προπονητή Χρήστο Βαλσαμάκη, όσο και στον διευθυντή της ακαδημίας, προπονητή Ιερόθεο Μαργέτη.

Παρότι οι συνθήκες – λόγω των υψηλών θερμοκρασιών – δεν ήταν οι ιδανικές για ποδόσφαιρο, εντούτοις αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους προπονητές, αλλά και στους γονείς που βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους υποστηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

Επίσης, παράλληλη είδηση ανακοινώθηκε από την ιστορική ομάδα του Βύζα και αφορά στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Βύζα ανέδειξαν οι εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η νέα διοίκηση συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να συνέλθει σε σώμα.

Πρόεδρος εξελέγη ο Λευτέρης Σταμέλος, Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γ. Γραμματέας ο Αντώνης Υψηλάντης, Ταμίας ο Θάνος Νικολάου, Γενικός Αρχηγός ο Γιάννης Τουμπανιάρης. Μέλη: Αλέξανδρος Λούπας, Χρήστος Δρίτσας, Βαγγέλης Σάλτας και Μαρίνα Κλουδά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button