Κάλεσμα από Ομάδα Συλλογικοτήτων και πολίτες Μεγάρων προς όλους

Επιστολή - ανακοίνωση Ομάδας Συλλογικοτήτων και πολιτών Μεγάρων

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Σας ενημερώνουμε ότι χθες 28/5/2021 πραγματοποιήθηκε έκτακτη ευρεία συνάντηση μεταξύ συλλογικοτήτων και συμπολιτών σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Με τη βεβαιότητα ότι όλους μας έχει πληγώσει και πικράνει βαθιά η νέα καταστροφική πυρκαγιά της 20/5/2021 στη περιοχή που κατέκαψε τα πανέμορφα Γεράνεια, σας καλούμε όπως παρευρεθείτε σε συνάντηση στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ενεργά όλες οι συλλογικότητες της περιοχής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/6/2021 και ώρα 20:45 στο «Αλσύλιο Θεόγνιδος» (Θέατρο Πευκάκια) για συζήτηση πάνω στο θέμα.

Θα παρακαλούσαμε θερμά όπως μέχρι την Πέμπτη 3/6/2021 αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 6937099581 τις όποιες κατά τη γνώμη σας αβελτηρίες έχετε διαπιστώσει που δεν τηρούνται καθώς και τις προτάσεις σας για ενδεδειγμένες ενέργειες και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ με σκοπό και στόχο αυτές να συμβάλλουν κατά το ανθρώπινο δυνατό στον περιορισμό των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών.

Επίσης και προτάσεις για τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν αποκατάστασης και περιορισμού των συνεπειών κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο.

Σας Περιμένουμε όλους
Αγωνιστικά
Ομάδα Συλλογικοτήτων και πολιτών Μεγάρων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button