Ισόπαλοι Βύζας και Ακράτητος στην πρεμιέρα της Α ΕΠΣΔΑ

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Βύζας Μεγάρων και Ακράτητος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΔΑ 2017-2018, σε ένα ματς με αρκετά γκολ, φάσες και μία αποβολή.

Ο Βύζας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή με τους παίκτες του να δημιουργούν κάποιους καλούς συνδυασμούς, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν. Μετά το 25ο λεπτό, οι παίκτες του Ακράτητου άρχισαν να ανεβαίνουν, ανακτώντας την κατοχή και τελικά προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με κεφαλιά του Παρασίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας είχε την κατοχή και προσπαθούσε να απειλήσει, ενώ οι παίκτες του Ακράτητου κρατούσαν με ευκολία το υπέρ τους σκορ, περιμένοντας την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό έγινε τελικά στο 89ο λεπτό, όταν ο Σερέπας βρέθηκε μόνος με έναν αμυντικό και έκανε το 0-2 μετά από βαθιά μπαλιά.

Σε εκείνο το σημείο όλοι πίστεψαν ότι ο Ακράτητος θα έφευγε με το διπλό από τα Μέγαρα, ωστόσο στις καθυστερήσεις οι παίκτες του Βύζα πέτυχαν δύο γκολ.
Αρχικά στο 91ο λεπτό ύστερα από μια όμορφη προσπάθεια του Χάρμπαλη, ο Γιώργος Κλωνάρης, μείωσε το σκορ σε 1-2, και στο 94ο λεπτό ο Πάρης Κλωνάρης, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Ακράτητου και ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 73ο λεπτό ο Παρασίδης του Ακράτητου δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα ύστερα από σκληρό αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο πήγε να χαλάσει μιας και οι δυο πάγκοι βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο καθυστερώντας έτσι την επανέναρξη του παιχνιδιού για 5 λεπτά.

Βύζας Μεγάρων(Βασίλης Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Εμετό, Κλωνάρης Π., Κουρκούτης, Λάλας (87΄ Παναγιωτόπουλος), Κλωνάρης Γ., Δρίτσας, Διονυσόπουλος, Καζάλας (66΄ Μάλης)
Αναπληρωματικοί: Τσίγκρης, Ξενάκης, Πανταζής, Μήτσος, Βασίλαινας

Ακράτητος (Κυριάκος Μίχας): Αλεξόπουλος, Ρόδης Λ., Θεοδωρής, Νομικός, Σιακαβάρας, Παρασίδης (73΄ κόκκινη κάρτα), Σερέπας, Κουκούλης (58΄ Ρόδης Δ.), Τσιγγόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης (89΄ Λούντζης)
Αναπληρωματικοί: Καπουράνι, Νάκα, Νταή, Ιωάννου, Τζάνος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button